Evenimentul Zilei > Sport > Scapă cine poate! „Robocop” și-a mai altoit un adversar
Scapă cine poate! „Robocop” și-a mai altoit un adversar

Scapă cine poate! „Robocop” și-a mai altoit un adversar

Dani Coman l-a luat la palme pe Valentin Lazăr. Dinamovistul a scăpat cu greu.

Dani Coman (35 de ani), portarul echipei Astra Giurgiu, și-a făcut, încă o dată, dreptate cu pumnii.

Duminică, la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut, în „Groapă”, cu Dinamo (scor 0-2), cel poreclit „Robocop” s-a dus glonț spre Valentin Lazăr și a început să-l ia la bătaie.

„A dat și Dani, a și luat”

Dinamovistul a reacționat și el, iar cei doi au fost potoliți, cu greu, de coechipieri. Incidentul a avut loc în zona vestiarelor și a fost povestit de mai mulți martori. „A fost un conflict între Dani şi Lăzărică. Cred că s-au dat câteva palme pe acolo. Cred că a dat şi Dani, a şi luat. Noi am sărit să-i despărţim”, a spus Ștefan Bărboianu, fundașul „roș-albilor”.

Între Coman și Lazăr, scandalul a pornit în timpul meciului, atunci când goalkeeper-ul i-a reproșat adversarului că era să-l accidenteze, din cauza unei intrări neglijente. Cei doi s-au tachinat în restul disputei, iar lucrurile au degenerat la final. Coman a negat incidentul și l-a persiflat pe Lazăr. „Lazăr trăiește, nu are nimic. Nu este adevărat că l-am lovit. Am avut o discuție de pe teren, dar nu e vorba de nici o lovitură. Ne-am împins la vestiare, au intervenit cei din staff-ul lui Dinamo şi poate că de asta s-a creat situaţia asta”.

A practicat box!

Victima lui Coman a replicat sec: „Să se ducă la wrestling. Eu nu m-am luat cu el, el s-a luat cu mine”. Dani Coman este cunoscut în lumea fotbalului pentru ieșirile necontrolate.

El a mai fost protagonistul unui episod asemănător, în 2011, după meciul Steaua – Rapid, scor 1-1. La finalul întâlnirii l-a așteptat în parcare pe stelistul Andrei Prepeliță, și l-a luat la palme. Coman, fost practicant de box în copilărie, i-a reproșat mijlocașului o intrare neortodoxă. A doua zi, Coman a fost alergat prin București de Gigi Becali, dar portarul nu a vrut să stea de vorbă cu finanțatorul Stelei.

Andrei Prepeliță, Marius Constantin și Ionel Ganea au cunoscut, în trecut, furia lui Dani Coman

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: