Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul momentului în showbiz. Umilință grea pentru un afacerist celebru
Scandalul momentului în showbiz. Umilință grea pentru un afacerist celebru

Scandalul momentului în showbiz. Umilință grea pentru un afacerist celebru

Detalii înfiorătoare zguduie scena mondenă din România.Un personaj celebru a fost umilit public după un gest șocant

Scandalul în care este implicat un afacerist celebru și o vedetă autohtonă ia amploare.

După apariția imaginilor șocante în care afaceristul Alex Bodi apare la brat cu Bianca Drăgușanu pe care ar fi snopit-o în bătaie, mai mulți cititori l-au jignit pe bărbat ca la ușa cortului.

Pe contul său de Facebook, unii dintre internauți i-au transmis că locul lui este în închisoare pentru faptele violente comise, dar și pentru alte lucruri cu care s-ar ocupa și nu ar fi legale.

 

 

Controversatul om de afaceri și-a închis, ieri, contul de Instagram, după ce cancan.ro a dezvăluit, în exclusivitate, imagini cu Bianca Drăgușanu agresată fizic de acesta

A uitat, însă să își închidă și pagina de Facebook.

Drept urmare, susținătorii fostei sale soții și nu numai au profitat și l-au jignit în comentariile de la ultima postare făcută pe platforma de socializare.

 

Umilință publică

 

Iată câteva dintre comentariile preluate de cancan.ro:

 

„Să îți fie rușine, că și tu ai două fetițe și nu ți-ar plăcea să le vezi rupte în bătaie, cum ai făcut tu cu Bianca. Dar, Dumnezeu nu doarme, așa o să îți ajute și ție”

„Dacă e adevărat că lovesti o femeie și mai ales una de 30 de kg, ești un nimic. Pfff”.

„Cât de fericiți arătați în poze, păcat că realitatea e alta… Cum ai putut să o bați în halul acela? Pe femeie e permis să o atingi doar cu o floare, nu cu pumnii și picioarele și mai știu eu ce… Bianca, păcat de fetița ta, cu exemplul care îl dai, să te vadă mai mereu plină de vânătăi și cum te supui bărbatului. Păcat și de tine, ești frumoasă, deșteaptă și o femeie independentă. Și ai de unde alege un bărbat bun, respectuos. Alex, să îți fie rușine, iar ție, Bianca, multă sănătate și mai ales ÎNȚELEPCIUNE, că de aia ai nevoie…”.

„Criminalule! Asta ți-ai pus în cap… să o omori? Dacă deschide gura Bianca și spune pe media cu ce te ocupi, înfunzi pușcăria. Fraților, omul ăsta este un infractor, un criminal”, „Cocalarul ăsta plin de steroizi, umflat și libidinos e vedetă în România. Vai de capul nostru”.

 

De altfel, în galeria foto a articolului sunt și alte comentarii acide la adresa fostului soț al vedetei. Până la momentul redactării acestui articol, el nu a răspuns.

 

Răspunsul lui Alex Bodi: „Să dea ce vor!”

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, s-au împăcat, apoi  s-au mai separat de câteva ori.

Alex Bodi s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Fosta prezentatoare a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.

Răspunsul lui Alex Bodi a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi responsabil de cele întâmplate

 

„Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru FANATIK.