Evenimentul Zilei > Politica > Bătaie pe viață si pe moarte pentru primăriile de sector. A observat neconcordanțe grave
Bătaie pe viață si pe moarte pentru primăriile de sector. A observat neconcordanțe grave

Bătaie pe viață si pe moarte pentru primăriile de sector. A observat neconcordanțe grave

Scandalurile apărute ca urmare a rezultatelor la alegerile locale sunt departe de final.

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la primăria Sectorului 2, a declarat că va solicita renumărarea voturilor după ce a constatat că există o discrepanță între voturile înregistrate în procesele verbale din secții și cele înregistrate la BEC.

CITEȘTE ȘI Piedone, de la bal la tribunal! Termen în dosarul Colectiv, în care e condamnat în prima instanță

Dan Cristian Popescu a pierdut alegerile de duminică în defavoarea lui Radu Mihaiu de la USR-PLUS.

Rezultatele parţiale indică la această oră următoarele cifre: Radu Mihaiu (USR-PLUS) – 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%

Ba mai mult, Cristi Dan Popescu susține că voturile sale ar fi fost atribuite fraudulos, din pix, către ceilalți contracandidați.

„Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru, din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, anunță Dan Cristian Popescu.

CITEȘTE ȘI Adevărat război la prima dezbatere Trump-Biden. Ploaie de jigniri, puțină substanță

„La sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nicio formă să cădem pradă rezultatelor de până acum”, declară candidatul PSD la Primăria sectorului 2

„Ne vom lupta pentru fiecare vot! Locuitorii sectorului 2 trebuie să aibă votul apărat și să știe că efortul lor nu a fost în zadar. Le mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și le promit că vom face lumină în privința procesului electoral de la sectorul 2”, încheie Dan Cristian Popescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: