Evenimentul Zilei > Monden > Veste șocantă! Vedetă TV, călcată în picioare de fostul iubit: „Mi-au pus mâna în ghips…”
Veste șocantă! Vedetă TV, călcată în picioare de fostul iubit: „Mi-au pus mâna în ghips…”

Veste șocantă! Vedetă TV, călcată în picioare de fostul iubit: „Mi-au pus mâna în ghips…”

Una dintre cele mai sexy concurente din emisiunea „Exatlon”, difuzată de postul Kanal D, a fost victima unui episod foarte violent, în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rafaela Marcaș, bruneta sexy care a devenit cunoscută datorită participării la show-ul „Exatlon”, fost atacată și bătută cu bestialitate chiar în propria casă. Autorul acestui eveniment extrem de violent a fost chiar fostul ei iubit. Rafaela de la „Exatlon” a trecut prin clipe de groază când, în toiul nopții, s-a trezit în casă cu fostul iubit, care, după un schimb de cuvinte pe un ton ridicat, a atacat-o cu bestialitate.

Bărbatul ar fi lovit-o cu atâta violență încât tânăra a avut nevoie de îngrijiri la spital, iar medicii au fost nevoiți să-i pună o mână în ghips.

„Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva”, a povestit Rafaela, conform cancan.ro.

Un tip foarte violent

Femeia și-a descris fostul iubit drept un tip extrem de violent, mai ales după ce consumă alcool.

„El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună. Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i command un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie”, a mai spus tânăra

Concurenta de la Exatlon a povestit că fostul iubit a devenit foarte agresiv în momentul în care a văzut că i-a luat telefonul și atunci a lovit-o:

„În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul. Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE