Evenimentul Zilei > Monden > Fratele unei foste concurente de la Exatlon, împușcat și tăiat cu sabia de interlopi
Fratele unei foste concurente de la Exatlon, împușcat și tăiat cu sabia de interlopi

Fratele unei foste concurente de la Exatlon, împușcat și tăiat cu sabia de interlopi

Călin, fratele Alinei Pană (foto) de la Exatlon, a fost împușcat în plină stradă, joi seara, în comuna Chiajna.

Mașina în care se afla Călin, împreună cu un prieten, a fost blocată în trafic de mai mulți indivizi. Ce a urmat este de-a dreptul terifiant. Peste 30 de indivizi au început să lovească portierele mașinii cu bâte și săbii, apoi au tras cu arme.

La un moment, i-au scos pe fratele Alinei și pe amicul său din mașină și i-au atacat cu sabia și i-au împușcat. Călin a ajuns la spital în stare gravă, iar prietenul lui a intrat în comă, potrivit wowbiz.ro

„Erau înarmați cu pistoale, răngi și săbii. Le-au blocat mașina în trafic și au tras înspre ei cu focuri de armă. După ce i-au scos din mașină i-au împușcat și i-au tăiat cu săbiile. Prietenul fratelui meu a intrat în comă, după ce l-au împușcat în picior. A pierdut foarte mult sânge, l-au tăiat cu săbiile. Fratele meu e în stare gravă, la spital. A fost un adevărat măcel, eu am ajuns acolo la puțin timp și l-am găsit pe Călin mai mult mort”, a declarat Alina pentru wowbiz.ro.

„Sunt îngrozită, sincer”

„Sunt oameni cu relații și putere, sunt oameni cu adevărat periculoși. Îmi este teamă pentru mine, pentru mama și pentru familia mea. Vă dați seama că fratele meu a fost împușcat în stradă și nimeni nu a interevenit, nimeni nu a avut ce să le facă. Sunt îngrozită, sincer. Dacă mi se întâmplă ceva în această noapte sau în zilele următoare, să știți de unde mi se trage”, a mai dezvăluit Alina.

Imediat după încetarea conflictului, cei implicați au fugit de la fața locului iar în prezent sunt căutați de polițiștii Capitalei.

„La data de 23.07.2020, ora 19:10, IPJ ILFOV a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”, anunță autoritățile.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: