Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei atinge noi dimensiuni. Artista a izbucnit
Scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei atinge noi dimensiuni. Artista a izbucnit

Scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei atinge noi dimensiuni. Artista a izbucnit

Se vehiculează că Andreea Bălan și actorul George Burcea pregătesc divorțul anului. Cei doi, părinții ai două fetițe, se pare că s-au certat monstruos și că urmează să se separe definitiv. Presa de scandal a titrat că Burcea ar dormi prin străini de vreo trei zile, pe când Andreea Bălan înceacă din răsputeri să păstreze tăcerea asupra subiectului. Totodată, artistei nu prea i-a ieșit. Aceasta a răbufnit, certându-și fanii indiscreți.

Andreea Bălan este o artistă foarte îndrăgită și, drept urmare, se află pe primele locuri ale influencerilor din România. Astfel, e lesene de înțeles că lumea stă geană pe orice mișcare a ei, cu precădere pe viața ei de familie.

Dar, iată că de câteva zile, căsnicia ei pare să traverseze mai multe obstacole. George Burcea, care obișnuia să se ocupe de cele două fetițe ale artistei cât ea era prin platourile de televiziune, a plecat de acasă.

De aici până la zvonuri că ar urma „divorțul anului” a fost doar un pas mic. Totodată, niciunul dintre cei doi soți nu a ieșit în plen să dezmintă sau să confirme informația, ceea ce i-a făcut pe mulți să se gândească că soților Bălan-Burcea le cam convine aceast val de atenție.

Drept dovadă, ultima postare a artistei a fost o răbufnire care nici nu a lămurit, nici nu a oferit informații noi, ci a fost doar o dojeneală aplicată curioșilor.

Andreea Bălan a scris pe cotul ei de Instagram, cel unde promovează produse care îi aduc bani grei prin contracte de publicitate: „Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic’, a fost reacția cântăreței.

Mai mult, vedeta a mai postat o fotografie în care a transmis un nou mesaj.

„Niciodată nu știi cât ești de puternic până nu ești puternic. Este singura variantă pe care o ai”, a scris aceasta.