Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou răspunde acuzațiilor: „Am făcut-o de atâtea ori”

Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou răspunde acuzațiilor: „Am făcut-o de atâtea ori” Patrick Mouratoglou și Simona Halep. Sursă Foto: Arhiva EVZ

După ce o fană a Simonei Halep l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou că nu o ajută pe Simona Halep să scape de suspendare, antrenorul a explicat legătura lui cu jucătoarea de tenis, dar și ce a făcut în această perioadă.

O fană din România l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou că nu o ajută pe Simona Halep să scape de suspendare și că nu a fost implicat în scandalul de dopaj. „Și încă nu vorbiți despre Simona Halep! Este cu adevărat uimitor din partea staff-ului tău, Patrick Mouratoglou!”, a scris românca Bogdana Stan.

După aceste afirmații, Patrick Mouratoglou a garantat că are intenții bune și că i-a fost alături Simonei Halep în această perioadă. Tehnicianul francez, care a lucrat timp de 10 ani cu Serena Williams, consideră că fana sportivei nu a avut motive întemeiate și că a fost acuzat degeaba. „Am făcut-o de atâtea ori!”, a răspuns francezul, ușor iritat.

Patrick Mouratoglou, despre scandalul de dopaj

După ce a fost testată pozitiv la US Open și s-a aflat că va fi suspendată, Patrick Mouratoglou le-a mulțumit fanilor și apropiaților care au susținut-o pe Simona Halep. Mesajul lui a venit mai târziu decât se așteptau urmăritorii sportivei, dar tehnicianul a subliniat că acest scandal este o prioritate pentru el.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa foto. Twitter

„În aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație. Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori.

Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord. De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut. Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul. Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea.

Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%”, a fost mesajul postat pe Instagram de Patrick, cel care a început să lucreze și cu Holger Rune, după suspendarea provizorie a Simonei Halep, potrivit ProSport.