Evenimentul Zilei > Sport > Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou răspunde acuzațiilor: „Am făcut-o de atâtea ori”
Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou răspunde acuzațiilor: „Am făcut-o de atâtea ori”

Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou răspunde acuzațiilor: „Am făcut-o de atâtea ori”

După ce o fană a Simonei Halep l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou că nu o ajută pe Simona Halep să scape de suspendare, antrenorul a explicat legătura lui cu jucătoarea de tenis, dar și ce a făcut în această perioadă.

O fană din România l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou că nu o ajută pe Simona Halep să scape de suspendare și că nu a fost implicat în scandalul de dopaj. „Și încă nu vorbiți despre Simona Halep! Este cu adevărat uimitor din partea staff-ului tău, Patrick Mouratoglou!”, a scris românca Bogdana Stan.

După aceste afirmații, Patrick Mouratoglou a garantat că are intenții bune și că i-a fost alături Simonei Halep în această perioadă. Tehnicianul francez, care a lucrat timp de 10 ani cu Serena Williams, consideră că fana sportivei nu a avut motive întemeiate și că a fost acuzat degeaba. „Am făcut-o de atâtea ori!”, a răspuns francezul, ușor iritat.

Patrick Mouratoglou, despre scandalul de dopaj

După ce a fost testată pozitiv la US Open și s-a aflat că va fi suspendată, Patrick Mouratoglou le-a mulțumit fanilor și apropiaților care au susținut-o pe Simona Halep. Mesajul lui a venit mai târziu decât se așteptau urmăritorii sportivei, dar tehnicianul a subliniat că acest scandal este o prioritate pentru el.

sursa foto. Twitter

„În aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație. Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori.

Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord. De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut. Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul. Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea.

Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%”, a fost mesajul postat pe Instagram de Patrick, cel care a început să lucreze și cu Holger Rune, după suspendarea provizorie a Simonei Halep, potrivit ProSport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: