Patrick Mouratoglou surprinde: „Împreună!”. Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea

Patrick Mouratoglou surprinde: „Împreună!”. Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea Sursa: Prosport.ro

Antrenorul francez a transmis un nou mesaj de susținere pentru Simona Halep și a spus că sportiva trece prin cea mai grea perioadă a carierei. Între timp, tot mai multe persoane din lumea sportului arată cu degetul spre staff-ul lui Patrick Mouratoglou, în ceea ce privește scandalul de dopaj.

Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj în urmă cu două zile. Jucătoarea de tenis are la dispoziție 20 de zile să conteste actul de acuzare. Patrick Mouratoglou a avut o primă reacție în care a dat de înțeles că este alături de Simona Halep.

Mesaj de susținere

Aflat în Franța, la un turneu, alături de un alt elev al său, Patrick Mouratoglou a spus că vorbește în fiecare zi cu sportiva din România. „Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a transmis Patrick Mouratoglou, potrivit tennisactu.net.

Roxadustatul, substanța interzisă găsită în corpul Simonei Halep, este una nespecifică, dar care poate atrage o suspendate de până la patru ani. Mai mulți specialiști în domeniu susțin că jucătoarea de tenis nu poate primi o suspendare mai mică de un an, indiferent care sunt circumstanțele atenuante.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai multe declarații

Simona Halep a primit mai multe mesaje de susținere după ce a fost făcută publică informația că a fost acuzată de dopaj. În același timp, jucătoarea de tenis a precizat că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția.

Tot mai multe persoane din lumea sportului arată cu degetul spre staff-ul antrenorului franzez al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou a evitat să comenteze subiectul în primele zile după anunțul de dopaj. Apoi a postat o declarație de susținere pentru jucătoarea de tenis.

„Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, am ales să fiu cât se poate de rezervat. Prioritatea mea a fost să îmi consum zilnic energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăția.

Din moment ce o ştiu atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că este un model de integritate. Este total împotriva oricărei forme de dopaj şi ştiu că niciodată nu i-a trecut prin cap să ia vreo substanță interzisă. Am încredere în ea 100%. Împreună, vom lupta pentru a demonstra care este adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.