Evenimentul Zilei > International > Scandalos! Un băiețel de 5 ani, acuzat de “hărțuire sexuală”
Scandalos! Un  băiețel de 5 ani, acuzat de “hărțuire sexuală”

Scandalos! Un băiețel de 5 ani, acuzat de “hărțuire sexuală”

Un copil de 5 ani, bolnav de autism, a fost etichetat drept un “prădător sexual” deoarece își îmbrățișează și săruta colegii, la grădiniță.

Summery Putnam, mama micuțului acuzat numit Nathan, a declarat pentru postul american de televiziune ABC7 că a fost sunată de reprezentanții grădiniței East Ridge din Chattanooga, statul Tennessee, pentru a i se aduce la cunoștință că băiatul ei a depășit limitele.

Mi s-a făcut rău când am auzit. Vorbim de un copil de 5 ani. Este doar un copil. Cine nu înțelege cum sunt copiii autiști, ar putea să creadă că este vorba despre ceva premeditat. Însă nu este vorba despre așa ceva. Nu înțelege dacă face ceva greșit”, a povestit mama copilului.

La rândul ei, bunica băiatului, Debi Amick, a susținut pe Facebook că Nathan a fost etichetat drept “un prădător sexual și acuzat de hărțuire sexuală”.

Ce faci atunci când un copil de 5 ani este etichetat drept un prădător sexual și acuzat de hărțuire sexuală de școală? Am aflat că această etichetă va rămâne în dosarul lui pentru toată viața. Acest copil e autist, asta înseamnă că este diferit de un copil normal de 5 ani. Cui să ceri ajutor când școala nu-l ascultă nici pe medicul copilului, care încearcă să explice că acesta nu înțelege ce sunt acelea limite“, scrie, disperată bunica lui Nathan.