Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal uriaş la poarta Mărioarei Zăvoranu! Un paparazzo este acuzat că a lovit şi sechestrat o reporteriţă de la RTV!
Scandal uriaş la poarta Mărioarei Zăvoranu! Un paparazzo este acuzat că a lovit şi sechestrat o reporteriţă de la RTV!

Scandal uriaş la poarta Mărioarei Zăvoranu! Un paparazzo este acuzat că a lovit şi sechestrat o reporteriţă de la RTV!

Încurcate sunt căile exclusivităţilor! Pomana făcută azi de Oana Zăvoranu cu haienele răposatei Mărioara a creat un adevărat scandal în rândul jurnaliştilor prezenţi la „eveniment”!

Un paparazzo de la Antena Stars, cunoscut sub numele de „Pisoi” ar fi sechestrat şi agresat o reporteriţă în practică de la România TV.

„În jurul orei 17, studenta de la RTV a intrat cu o cameră ascunsă în locuinţa Mărioarei Zăvoranu, unde, Antena Stars avea exclusivitate la donaţia Oanei Zăvoranu! Reporterul cunoscut sub numele de Pisoi ar fi lovit-o pe studentă, apoi ar fi agresat-o. Fata spune că a fost băgată într-o cameră, unde i s-a luat dispozitivul de filmare şi au fost şterse imaginile! În prezent, fata se află la Spitalul Pantelimon, apoi urmând să depună plângere”, au declarat surse din Poliţia Ilfov în exclusivitate pentru EVZ.

Oana Zăvoranu a chemat azi sute de persoane la Afumaţi, la vila unde a locuit mama ei pentru a da de pomană hainele răposatei. În faţa vilei s-a creat o adevărată nebunie, iar pensionarele aporape că s-au bătut pentru hainele de blană ale defunctei!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: