Evenimentul Zilei > Justitie > Scandal la sosirea lui Liviu Dragnea la DNA. S-a lăsat cu bătaie cu ouă între susținători și contestatari
Scandal la sosirea lui Liviu Dragnea la DNA. S-a lăsat cu bătaie cu ouă între susținători și contestatari

Scandal la sosirea lui Liviu Dragnea la DNA. S-a lăsat cu bătaie cu ouă între susținători și contestatari

A ieșit circ, luni, în așteptarea lui Liviu Dragnea la Direcția Națională Anticorupție. Susținătorii și contestatarii fostului politician s-au războit.

Liviu Dragnea, fost lider al PSD, s-a prezentat, astăzi, la DNA. Înainte de sosirea lui, s-a lăsat cu scandal uriaș, pentru că Dragnea are susținători strânși în față la DNA. Acolo unde s-au strâns și câțiva contestatari ai celui abia eliberat din închisoare. De la vorbe grele aruncate de cele două tabere s-a trecut la fapte concrete. S-a aruncat cu ouă și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i potoli pe combatanți. Nu au lipsit Marian Ceaușescu și Mălin Bot, doi dintre contestatarii constanți ai lui Dragnea.

”Am venit să-mi înmâneze prelungire sechestrului”, a declarat Liviu Dragnea când a sosit la sediul DNA.

”Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă”

Abia eliberat de după gratii, politicianul are de dat explicații într-un alt dosar. Anunțul a fost făcut de fostul secretar al partidului PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, audierea se suprapune cu ora la care cadrele medicale au programat pentru Liviu Dragnea un RMN. Anunțul vine în contextul în care fostul secretar al PSD a anunțat că Liviu Dragnea și-a făcut o serie de analize și va mai urma să se caute de sănătate, după ce politicianul a realizat că nu e de glumit cu bolile.

Codrin Ștefănescu a anunțat pe pagina personală de Facebook că „hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă”. În mod normal, potrivit procedurii, în situația de față trebuiau să se prezinte doar avocații, nu și fostul lider PSD, a notat Codrin Ștefănescu.

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā!

Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se întâmplā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: