Evenimentul ZileiActualitateACUZAȚIILE FĂRĂ PRECEDENT a lui Oreste la adresa mamei lui Mircea Badea! APĂRAREA vine de unde NIMENI nu se aștepta

ACUZAȚIILE FĂRĂ PRECEDENT a lui Oreste la adresa mamei lui Mircea Badea! APĂRAREA vine de unde NIMENI nu se aștepta

ACUZAȚIILE FĂRĂ PRECEDENT a lui Oreste la adresa mamei lui Mircea Badea! APĂRAREA vine de unde NIMENI nu se aștepta
Scandal de amploare între Mircea Badea și Oreste Teodorescu, chiar dacă cei doi au fost acum câțiva ani buni colegi de emisiune. Oreste a lansat un atac extrem de dur la adresa lui badea, dar și asupra familiei lui.

Jurnalistul a acuzat-o pe Mariana Badea, mama lui Mircea Badea că ar fi fost turnătoare la Securitate.

Scriitorul și dramaturgul Dinu Săraru, în vârstă de 86 de ani, care a fost director al Teatrului Mic a avut cuvinte de laudă la adresa Marianei Badea, dar și a jurnalistului mircea Badea, despre care a precizat că este un „geniu gazetăresc”. 
 
„Mircea Badea nu are nevoie să îl apăr eu. Se poate apăra singur. Am spus-o mereu: Mircea Badea este un geniu gazetăresc. A fost educat cu o mare grijă morală și cu cel mai mare respect pentru limba și literatura română. Face parte dintr-o familie foarte serioasă și respectabilă. Însă, eu vreau să o apăr pe profesoara Mariana Badea. A fost cel mai bun director adjunct al Teatrului Mic din Sărindari. O persoană de încredere, de excepție. Fenomenul Teatrul Mic a fost singura oază de libertate în ultimii ani ai secolului XX, în anii totalitarismului. Să știți de la mine: Mariana Badea este un remarcabil cunoscător al limbii române, cu gradul întâi în profesie și un remarcabil intelectual patriot”, a declarat scriitorul Dinu Săraru, potrivit Click.

Ne puteți urmări și pe Google News

 


Accesează: