Evenimentul Zilei > Monden > Scandal nemaivăzut în timpul vreunui concurs de frumusețe. Miss World a agresat-o pe câștigătoare. VIDEO
Scandal nemaivăzut în timpul vreunui concurs de frumusețe. Miss World a agresat-o pe câștigătoare. VIDEO

Scandal nemaivăzut în timpul vreunui concurs de frumusețe. Miss World a agresat-o pe câștigătoare. VIDEO

Este un scandal uriaș după ce la Miss Sri Lanka a avut loc un episod nemaiîntâlnit în timpul concursurilor de frumusețe. Miss World va da explicații la poliție.

Eveniment nemaivăzut la concursurile de frumusețe. Un incident s-a petrecut în timpul Miss Sri Lanka și se va lăsa cu o anchetă din partea autorităților. Vizată este chiar Caroline Jurie, cea care deține titlul de Miss World și care va trebui să dea explicații în fața polițiștilor. Pushpika de Silva a fost desemnată, duminică, Miss Sri Lanka. La ceremonie a participat și Jurie, care a avut sarcina de-a așeza coroana pe capul câștigătoarei.

Lucrurile s-au complicat în urma unei dispute ce a avut ca subiect statutul matrimonial pe care îl are Pushpika de Silva. În imagini se vede cum Miss World îi scoate cu forţa coroana câștigătoare. În urma acelui act de brutalitate, De Silva s-ar fi ales cu mai multe răni. În Sri Lanka, doar femeile ce sunt căsătorite au dreptul de-a participa la aceste concursuri de frumuseţe.

Mare controversă în privința statutului matrimonial pe care îl are câștigătoarea

Jurie a susţinut că de Silva ar fi divorţată şi, drept urmare, nu ar fi eligibilă pentru a concura la evenimentul Miss World. Care va fi găzduit în acest an chiar de Sri Lanka. Însă, chiar dacă De Silva nu mai locuiește împreună cu soțul ei, cei doi nu au divorțat, deci nu sunt separați legal.

Miss Sri Lanka a făcut plângere la poliție împotriva celei care este Miss World

Câștigătoarea Miss Sri Lanka a mers la spital şi s-a plâns pentru că a suferit răni în zona capului în timp ce i-a fost smulsă coroana. Tânăra a depus și o plângere la poliţie, iar Jurie a fost chemată pentru audieri. „Efectuăm cercetări pentru a stabili dacă ar trebui stabilite acuzaţii penale şi dacă acest caz ar trebui soluţionat în instanţă.” A anunțat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.

Un reprezentant al organizatorilor locali ai concursului a spus că Jurie a fost sfătuită să îşi ceară scuze. Până acum, ea a refuzat.