Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL MONSTRU în politică: „ESTE UN NIMENI. A luat 6% împins de mine”
SCANDAL MONSTRU în politică: „ESTE UN NIMENI. A luat 6% împins de mine”

SCANDAL MONSTRU în politică: „ESTE UN NIMENI. A luat 6% împins de mine”

ALDE trece prin momente dificile, după ce un nou scandal zguduie partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Scarlat Iriza l-a atacat pe copreședintele ALDE Gorj. ”Dian Popescu este un nimeni. A luat 6% împins de mine”. Reacția senatorulului vine după ce Dian s-a lăudat, vineri, la Radio Infinit, că l-a ajutat să obțină un scor foarte bun la Motru și l-a acuzat că, în loc să angajeze oameni din partid la cabinetul senatorial, a luat persoane care-i sapă grădina. Marius Borcan toarnă și el gaz pe foc, anunțând că ia în calcul o candidatură la șefia partidului.

Dian Popescu a reacționat și a explicat de ce scorul lui Scarlat Iriza a fost mai mare decât al său, la alegerile parlamentare. ”A fost un joc pe care l-am făcut la Motru. L-am pus pe Vasile Râbu să candideze și a luat 11%. Știam că Iriza nu va obține procente bune în restul județului, de acolo vine diferența” a declarat copreședintele ALDE Gorj, potrivit stiripesurse.

În replică, Scarlat Iriza zice că a luat scoruri mai bune decât Dian inclusiv în Târgu-Jiu sau Rovinari și că a adus un plus de 3-4 procente ALDE Gorj.

”Balivernează! Dian Popescu este un nimeni! A luat 6% cu chiu și vai, împins de mine” afirmă senatorul.

Dian i-a reproșat lui Iriza că nu a angajat oameni din partid la cabinetul senatorial. ”A luat pe unul care îi bagă lemne în centrală și pe altul care îi sapă panseluțele” a comentat liderul ALDE.

”Niște minciuni!” vine cu replica Scarlat Iriza. Senatorul zice că a angajat la cabinet o fostul jurnalistă și pe secretarul general al ALDE Gorj. Parlamentarul nu mai vede cale de împăcare cu Dian Popescu.