Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monden cu fiul unui ministru și Claudia Pătrășcanu. Ce rol are Andreea Bănică
Scandal monden cu fiul unui ministru și Claudia Pătrășcanu. Ce rol are Andreea Bănică

Scandal monden cu fiul unui ministru și Claudia Pătrășcanu. Ce rol are Andreea Bănică

Claudia Pătrăşcanu, izgonită din casă de soțul ei, Nicolae Bădălău, a fost ajutată să se mute de către Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic.

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău (fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei) n-au mai putut suportat să locuiască sub acelaşi acoperiş, astfel că el a izgonit-o noaptea din vila lui de 400.000 de euro. Cum prietenul la nevoie se cunoaşte, iată că Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic, i-a sărit în ajutor, punându-i la dispoziţie o dubiţă cu care să-şi mute bagajele.

Cu acesată ocazie au ieșit la iveală o serie de amănunte picante privitoare la căsnicia cu năbădăi dintre Claudia Pătrăşcanu (40 de ani) şi Gabi Bădălău (35 de ani), ei aflându-se în proces de divorţ la Tribunalul din Bolintin Vale.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-ajutata-de-andreea-banica-sa-plece-din-vila-sotului prezintă, în exclusivitate, modul în care solista a părăsit domiciliul conjugal, vila în care a locuit mai bine de şase ani. Surse din antujarul celor doi susţin că, în urma unui conflict, Claudia a fost dată afară din casă, în plină noapte, de bărbatul cu care-şi oficializase relaţia în urmă cu trei ani.

Rămasă în stradă, Claudia a apelat la ajutorul bunei sale prietene Andreea Bănică, cu care a cântat, în urmă cu 20 de ani, în trupa Exotic. Andreea i-a trimis urgent o dubiţă, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa, împreună cu cei doi băieţi ai lor.

Claudia a plecat doar cu două valize din casa soţului ei şi cu câteva sacoşe, cu diverse obiecte. A avut noroc cu Andreea Bănică, care i-a trimis o maşină să-şi ia lucurile. Cei mai importanţi pentru ea sunt copiii, de aceea nici nu a interesat-o altceva au relatat surse din anturajul celebrului cuplu.

Claudia se înţelege de minune cu Domnica, mama ei, alături de care, astă-vară, a petrecut vacanţa la malul mării şi la care locuieşte în prezent. Femeia este topită după nepoţeii săi, Gabriel Mihail (4 ani şi 10 luni) şi Nicolas (2 ani şi 8 luni). De altfel, Gabriel a fost înscris aici la grădiniţă, la grupa mijlocie.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău nu vor divorţa la notar, ci la tribunal. Ea a înregistrat cererea de divorţ pe 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile după ce a anunţat pe Internet că pun punct relaţiei.  Claudia Pătrăşcanu se va lupta în instanţă pentru copii şi partaj, dar şi pentru desfacerea căsătoriei.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni, doar de cruzime! ”, a afirmat Claudia.