Scandal la Parlament. Dumitru Coarnă îi face „homosexuali” pe foștii colegi din PSD. Ce l-a enervat pe fostul șef de sindicat al polițiștilor

Scandal la Parlament. Dumitru Coarnă îi face „homosexuali” pe foștii colegi din PSD. Ce l-a enervat pe fostul șef de sindicat al polițiștilor Dumitru Coarnă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Deputatul Dumitru Coarnă a adresat jigniri la adresa parlamentarilor PSD, acuzându-i de homosexualitate și de comportament imoral. Acesta a afirmat în plenul Camerei Deputaţilor că acești parlamentari își bat joc de țara noastră.

Dumitru Coarnă a încheiat discursul cu amenințări la adresa social-democraților, spunând că aceștia sunt niște trădători. „Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta. O să vă vină rândul, trădătorilor”, a spus Coarnă.

„Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace”, a replicat liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în plenul Camerei Deputaţilor.

În timpul dezbaterilor din Parlament, Dumitru Coarnă a acuzat că printr-un proiect de lege se separă copiii de familii. „La Senat este COM 695 prin care permiteţi adopţiile copiilor români de cuplurile de homosexuali. Eu ştiu că avem în sală la PSD mulţi de tipul ăsta, haideţi să protejăm copiii României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu ştiu că voi nu puteţi face copii între voi, că nu aveţi cum, cei din PSD. Dacă vreţi, pot să vă spun lista în direct”, a spus Coarnă.

Amenințări și jigniri împotriva PSD

Deputatul Dumitru Focşa de la AUR a intervenit în timpul dezbaterilor din Parlament, și și-a exprimat indignarea față de cele petrecute. „Este strigător la cer să vedem că ne comportăm ca în junglă, a ajuns Parlamentul României o junglă, doar pentru că nu mai faceţi diferenţa între trădare şi apărare de ţară, între obedienţă şi respectarea drepturilor cetăţeanului român”.

La rândul lui, deputatul Ionel Dancă de la Forța Dreptei i-a cerut lui George Simion să înceteze circul, menționând că membri AUR se joacă cu temerile oamenilor și îi manipulează. „Vă jucaţi cu fricile sociale ale oamenilor şi manipulaţi isteric o temă falsă şi nu este departe până când această manipulare poate să degenereze în acte violente.

Opriţi manipularea, opriţi isteria, opriţi circul”, a spus Dancă. El a arătat că proiectul pentru care protestează AUR a fost votat în comisia de egalitate a şanselor cu votul parlamentarilor AUR în unanimitate, potrivit news.ro.