Evenimentul Zilei > International > Scandal la nunta lui Harry cu Meghan. S-a certat nepotul cu Elisabeta a II-a?!
Scandal la nunta lui Harry cu Meghan. S-a certat nepotul cu Elisabeta a II-a?!

Scandal la nunta lui Harry cu Meghan. S-a certat nepotul cu Elisabeta a II-a?!

O confuzie a dat naștere unui subiect mult discutat în Marea Britanie.

Prințul Harry nu ar avea o relație atât de încordată cu Elisabeta a II-a, regina Mari Britanii. Chiar dacă relația și căsătoria cu Meghan Markle nu a fost privită cu ochi buni de monarhul cel mai longeviv din lume. Mai mult, Harry a decis să renunțe la orice îndatoriri legate de Casa Reglă și s-a mutat cu familia în Statele Unite ale Americii.

Însă, deși vrea să fie o prezență discretă, Harry rămâne în atenția presei internaționale. Un apropiat al ducelui de Sussex a afirmat pentru jurnaliștii de la Daily Mail că acesta nu i-ar fi adresat vorbe dure bunicii sale, cu o zi înainte nunții.

Negația vine după ce s-a speculat faptul că tensiunea plutea în aer la marele eveniment în timpul căruia Harry și-a unit destinele cu Meghan. „Nu este adevărat că au avut o discuție telefonică și el i-ar fi zis reginei: „Ce naiba se întâmplă? Își respectă bunica”, a spus sursa respectivă.

De fapt, ar fi vorba despre o confuzie. Harry discuta cu o apropiată din personalul reginei, Angela Kelly. El a cerut ca soția sa să fie lăsată în pace, pentru a putea să probeze diadema cu diamante pe care urma să o poarte la nuntă. Evenimentul a avut loc în luna mai a anului 2018.

„Regina este probabil persoana pe care o respectă și o apreciază cel mai mult din toată lumea”, a firmat o altă sursă pentru „The Telegraph”. Tensiuni la nuntă au mai fost legate de unul dintre accesoriile pe care trebuia să le poarte Meghan. A fost vorba despre o diademă care fusese aleasă și de prințesa Eugenie pentru nunta sa.

Omid Scobie a spus într-un interviu că Harry și-a sunat bunica pentru a se plânge de prestația pe care o avea apropiata sa, Angela Kelly. „Nu știu ce naiba se întâmplă. Femeia asta este aici pentru a o ajuta pe Meghan”.