„La nivelul localităţii Fierbinţi – Târg (judeţul Ialomiţa) atât Jandarmeria, cât şi Poliţia locală, acţionează la comanda reprezentanţilor PSD. Sub privirile reprezentanţilor celor două instituţii, dar şi cu protecţia acestora, reprezentantul PSD în Biroul Electoral local, fost primar, continuă în mod ilegal campania electorală în ziua votului”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL Ialomiţa.

Sura citată mai susţine că reprezentanţii Jandarmeriei desfăşoară acţiuni de intimidare a reprezentanţilor PNL, fiind puse sub supraveghere domiciliile acestora.

„Faţă de cele menţionate filiala PNL a sesizat Biroul Electoral Judeţean în vederea restabilirii ordinii în procesul electoral”, se mai arată în comunicat.

Peste 500 de secţii de votare au fost amenajate în cele 49 de localităţi în care duminică au loc alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar, secţiile de votare deschizându-se la ora 7.00. Printre oraşele unde vor fi aleşi noi primari se numără Craiova, Târgu Jiu, Roman, Buşteni, Râşnov.

Te-ar putea interesa și: