Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în sport! Amendă de mii de euro pentru Jan Ullrich
Scandal în sport! Amendă de mii de euro pentru Jan Ullrich

Scandal în sport! Amendă de mii de euro pentru Jan Ullrich

Jan Ullrich a fost amendat cu 7.200 de euro după ce a agresat o prostituată, într-un hotel din Frankfurt în 2018. Tribunalul din Frankfurt l-a condamnat pe fostul câştigător al Turului Franţei (1997), în vârstă de 45 de ani, la amendă de 40 de euro pe zi pentru 180 de zile.

Jan Ullrich a fost arestat la Frankfurt, în 11 august 2018, după ce a agresat o prostituată cu care petrecuse noaptea într-un hotel. El a lovit-o şi a strâns-o de gât pe femeia în vârstă de 31 de ani.

În momentul arestării, fostul sportiv era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

După ce a ieşit din arest şi a ajuns în curtea interioară a comisariatului, Ullrich a intrat însă în panică şi a fost protagonistul unui nou incident.

„Din cauza stării sale psihice, nu a existat altă soluţie decât cea de a fi transportat cu ambulanţa la un spital de psihiatrie”, a precizat reprezentanta poliţiei.

Procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor şi vătămare corporală, potrivit Romania TV.

Jan Ullrich a mai fost arestat la Mallorca după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger. Ullrich a intrat în grădina lui Schweiger, iar apoi a provocat o bătaie. El i-a atacat pe actor şi pe invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului „Honey in the Head”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: