Scandal în showbiz. Svetlana Sainsus, remarci umilitaore despre Cătălin Lungu

Scandal în showbiz. Svetlana Sainsus, remarci umilitaore despre Cătălin Lungu Svetlana Sainsus / sursa foto: FB

E scandal în showbizul moldovenesc. Svetlana Sainsus a postat, pe rețelele sociale, o serie de remarci umilitaore despre actorul Cătălin Lungu, după ce acesta a vorbit despre tatăl fetiței ei.

Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei de colectare de fonduri Caritate.md, i-a dat o serie de replici umilitoare actorului Cătălin Lungu.

Cearta dintre cei doi a ânceput după ce actorul a făcut comentarii privitoare la reacția Svetlanei după ce au apărut știrile potrivit cărora tatăl fetiței sale, Lia, ar fi Gheorghe Cavcaliuc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Svetlana Sainsus: „Probabil ai p. mică de ai limba atât de lungă”

Cătălin Lungu a scris, pe Instagram, că l-a amuzat felul în care a reacționat Svetlana Sainsus, mai ales faptul că s-a plâns că jurnaliștii nu i-au solicitat punctul de vedere.

Actorul a făcut referire la serialul Santa Barbara. Svetlana Sainsus i-a replicat spunând: „Eu ceva nu înțeleg în umor sau tu în omenie. Ai grijă de Santa Barbara ta”.

„Omul vrea urmăritori, haideți să-i facem. Las aici un exemplu de nebărbat. P.S. Probabil ai p. mică de ai limba atât de lungă. Pace și sănătate, nimic personal”, a mai scris Svetlana.

Cătălin Lungu: „Comentez niște lucruri care mi se par mai de prost gust”

„Mi s-a părut amuzant faptul că [ai spus:] „dacă mi-ați fi cerut poza, era exclusivitate, dar așa, așteptați”. Ceea ce mă pasionează e că tot ce înțeleg ei e că eu aș căuta vizualizări. Doar comentez niște lucruri, care mi se par mai de prost gust, mai dăunătoare.

De ce din tot ce spun eu, tu ai luat doar asta? Chiar nu era o chestie utilă acolo, un sâmbure? Mi-a venit acum o glumă în duș, că am făcut un duș rece, vă dați seama că e și mai mică acum?”, a răspuns Cătălin Lungu.

Actorul acuză că Svetlana Sainsus ar fi trimis oameni care să-i scrie „lucruri urâte în privat”.

„Au fost 4 oameni care mi-au scris, real și unei doamne chiar i-am răspuns. Nu jignesc, nu ofensez, nu vreau să atac pe cineva și încurajez toată lumea să vorbească civilizat, să nu vină la mine și să-mi spună: Cătălin, ai p**a mititică. Spun și comentez doar lucruri care sunt publice, nu dezvălui detalii și lucruri private pe care le cunosc, nu am dreptul și nu-mi permit”.

Svetlana Sainsus nu a vrut să spună cine e tatăl fetiței ei

Știrea că tatăl Liei este Gheorghe Cavcaliuc a fost făcută publică de mama acestuia. Acest lucru reiese dintr-un comentariu postat de Parascovia Cavcaliuc, la postarea Svetlanei Sainsus.

Svetlana Sainsus a reacționat la apariția știrii în presă spunând: „Este viața noastră privată și vă rog să o respectați. Tatăl Liei este cel mai bun tată și bărbat din lume și mă mândresc enorm cu el și eu, și Lia, exact așa și el se mândrește mult cu noi. Cine este și ce avem de spus, o vom spune când vom considera de cuviință”.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe dacă e adevarat, dacă confirm sau infirm. Unul dacă mă suna, vă garantez, avea un exclusiv, o poză cu noi trei. Am discutat acest lucru și cu tatăl Liei, vrem să anunțăm frumos, nu contează cine e el. Nu meritați această noutate. Atâta răutate pe pământ că nu se aude din cer nimic”.

Svetlana Sainsus a preferat să țină în secret numele tatălui fiicei sale, Lia, dar a declarat, de fiecare dată, că tatăl și fiica au o legătură foarte strânsă.

Fetița Svetlanei Sainsus s-a născut prematur, la 1 martie 2020.