Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în Pro!? Andra și Măruță au făcut petrecere în plină pandemie
Scandal în Pro!? Andra și Măruță au făcut petrecere în plină pandemie

Scandal în Pro!? Andra și Măruță au făcut petrecere în plină pandemie

Andra și Cătălin Măruță, ambii angajați ai trustului Pro, ar putea avea probleme cu șefii după ce în urmă cu două zile au dat o petrecere fabuloasă cu ocazia aniversării de 5 ani a fetiței lor, Eva.

Felul în care au sărbătorit-o pe micuță s-ar putea, însă, să îi coste la locurile de muncă, unde deja s-a înregistrat rumoare.

După ce „colega” lor Andreea Esca a anunțat că abia s-a vindecat de noul coronavirus, dar și că sănătatea familiei sale a fost grav afectată de acest virus, cei doi soți Măruță au publicat poze de la petrecerea fiicei lor, unde se pare că au fost destul de mulți invitați. Printre ei, Pepe cu Raluca și cele două fetițe ale lor.

Surse din jurul familiei Andra și Cătălin Măruță spun că numărul persoanelor, cu tot cu copii, nu a depășit cifra 15 și că totul s-a desfășurat în aer liber, în perfectă siguranță.

Totuși, vineri seară, când Andra a publicat pozele, responsabilii de imagine ai trustului au intrat în panică.

În pozele postate de artistă, nimeni nu purta mască. Dar nici nu era nevoie, atâta vreme cât petrecerea a avut loc afară.

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram în urmă cu două zile.

Se pare însă că Andra și Cătălin Măruță au fost taxați de fani, pe rețelele de socializare, după petrecerea pe care au organizat-o pentru fiica lor.

Fanii au reacționat imediat pe pagina de Instagram a Andrei și au criticat-o dur pe artistă după ce au observat că David, fiul cel mare al celor doi nu apare în nicio fotografie.

„David nu este al vostru nu? Se vede că faceti diferența între copii, s-a văzut de multe ori în vloguri!!!! Asta nu e o scuză că Eva e mai mica”, „Dar David unde este?”, au fost unele dintre intrebările fanilor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: