Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL în ALDE: Ultimatumul dat de Tăriceanu este josnic
SCANDAL în ALDE: Ultimatumul dat de Tăriceanu este josnic

SCANDAL în ALDE: Ultimatumul dat de Tăriceanu este josnic

Preşedintele ALDE Galaţi, Eugen Durbacă, a declarat că el şi colegii săi din partid care au contestat în instanţă organizarea Congresului de săptămâna trecută nu vor renunţa la acest demers, chiar dacă au fost ameninţaţi cu excluderea dacă nu o vor face.

„Excluderea lui Daniel Constantin este un gest care arată de fapt calitatea politică şi umană a lui Tăriceanu. S-a înscăunat preşedinte unic prin abuz şi prin minciună, iar acum încearcă să îi dea la o parte pe cei care nu sunt ca el. Ultimatumul dat de Tăriceanu celor care am iniţiat în instanţă procesul împotriva deciziilor pe care le-a luat înainte de Congres este de o josnicie cum rar mi-a fost dat să văd în politică. Este o formă de şantaj, armă politică pe care Tăriceanu se pare că o iubeşte şi o foloseşte aşa cum respiră. Nu cedăm! Domnule Tăriceanu, să nu vă fie frică de Tribunal! Acolo se va face dreptate”’, a declarat Durbacă, citat de News.ro.

Biroul Politic Executiv al ALDE a propus astăzi Delegaţiei Permanente excluderea din partid a lui Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu avertizându-i pe cei care au semnat contestaţiile în instanţă să şi le retragă, altfel vor fi şi ei excluşi.

"Până săptămâna viitoare, cei care au semnat contestaţiile în instanţă au posibilitatea să le retragă. Dacă îşi retrag semnăturile, atunci putem să ne vedem în continuare de drum împreună, dacă nu, fiecare îşi alege drumul pe care crede că trebuie să meargă", a subliniat Tăriceanu.