Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea, patronul Supercom

Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea, patronul Supercom Sursa: Lightkeeper | Dreamstime.com

Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea, patronul Supercom. Totul a plecat după ce fiica omului de afaceri a divorţat de Dumitru Georgescu.

Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea, patronul Supercom. La mijloc sunt mulți bani, iar fostul ginere nu doar că și-a însușit sume imense din firme, dar și-a și amenințat fosta soție, Roxana. Ilie Ciuclea a reușit să se adapteze la toate partidele politice și să-și continue afacerile fără probleme.

Omul de afaceri a fost supranumit „Regele gunoaielor”. Este căsătorit de ani buni cu Paula, de profesie dascăl. Cei doi au împreună două fete, pe Maria și Roxana.

Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea

Roxana s-a căsătorit cu Dumitru Georgescu, pe care Ilie Ciuclea nu l-a lăsat pe drumuri. L-a introdus în mai multe societăți ca administrator și oferindu-i mână liberă. Însă, de la începutul anului 2022 și până, legătura amoroasă dintre femeie și cel care a dus-o în fața altarului s-a deteriorat. Într-un final cei doi au divorțat pe 14 decembrie 2022, la notar. Iar scandalurile se ţin lanţ de atunci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Roxana Ciuclea și Dumitru Georgescu se tot șicanează, deschizându-și unul altuia procese. În instanţă cer acțiuni sau bunuri mobile. Mai exact, pe 7 decembrie, moștenitoarea imperiului i-a deschis proces fostului soț, care are ca obiect „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”.

Un milionar controversat de la noi şi-a aruncat copiii şi nevasta în stradă de dragul secretarei

Scandal pe imperiul milionarului Ilie Ciuclea. Sursa foto: România TV

Roxana Ciuclea, amenințată de fostul soţ

Într-unul dintre procese, Roxana Ciuclea îl acuză pe Dumitru Georgescu din iunie 2022 a refuzat să își mai exercite obligațiile care îi revin față de firma unde el este administrator, iar ea asociat unic.

Mai mult, în fața instanței, fiica multi-miliardarilor Ciuclea a arătat că fostul ei soț, în loc să-și facă datoria, proferează la adresa sa ameninţări şi injurii, fără nicio legătură cu activitatea societăţii.

Scandal pe bani. Fostul ginere a retras în jur de 330.000 de euro dintr-o firmă

Roxana Ciuclea a primit inclusiv un e-mail de la ING. I se solicita furnizarea de documente relevante şi detalii care să susţină sursa fondurilor provenite din tranzacţiile efectuate în perioada 04.04.2022 – 05.07.2023. Respectiv retragerile de numerar de 1.116.680 lei şi transferurile către compania GETEIN Biotech INC în sumă de 102.000 euro. Despre ce ar fi vorba: Dumitru Georgescu a retras din firmă aproximativ 330.000 de euro, profitând de calitatea lui de administrator.