De data aceasta cea care îl acuză pe principe, într-un interviu pentru The Sun, este soţia liderului trupei Nirvana care a murit, Kurt Cobain. Courtney Love a povestit că l-a cunoscut pe Andrew în 2000 la Hollywood, la premiera filmului „How the Grinch Stole Christmas” (Cum a furat Grinch Crăciunul).

„Eram în pat când la unu noaptea sună cineva la uşă. Mi-am pus papucii şi un capoţel şi mă trezesc în faţa fiului reginei Angliei însoţit de un bodyguard, absolut neanunţat. Mi-a spus că avea adresa de la un prieten comun şi că e în căutare de destrăbălare la Hollywood. Astfel, se gândea că eu îl voi putea distra”, a povestit artista.

„Era în căutarea unei nopţi de sex şi flirta mult cu mine”, spune ea fără să ocolească anumite expresii. Love a povestit apoi că i-a pregătit o ceaşcă de ceai şi că i l-a servit, ironic, într-o ceaşcă cu figura reginei. „Ne-am aşezat pe divan, aproape de cămin şi atunci a început să flirteze…. Până la urmă, n-a stat mai mult de 45 de minute”, a continuat ea.

Numele ducelui a ajuns în luminile reflectoarelor după ce una dintre victimele lui Jeffrey Epstein a dezvăluit că a fost obligată să aibă raporturi sexuale cu principele când avea 17 ani. Andrew, la rândul său, a negat mereu că ar fi la curent cu traficului de minore în care era implicat prietenul său, care s-a sinucisa în celulă pe 10 august.

 Courtney Love a pretins că prințul Andrew s-a întors la casa ei la 1 dimineața, „căutând sex”

 Dezvăluirile șocante ale puiului de rock au fost detaliate în memoriile sale, iar ea a descris incidentul drept „unul dintre cele mai suprarealiste” din viața ei

Sursa despre dezvăluirile șocante ale vedetei rock este  The Sun.