În toiul pregătirilor pentru nunta anului – cea dintre Prințul Harry și fosta actriță, Meghan Markle – un membru al familiei a făcut un anunț neașteptat. Thomas Markle Jr, fratele vitreg al viitoarei mirese l-a sfătuit pe Harry să se răzgîndească, pe motiv că „face cea mai mare greșeală”, căsătorindu-se cu aleasa inimii.

Într-o scrisoare deschisă scrisă de mână, Thomas Markle Junior îl sfătuiește pe Prințul Harry al Marii Britanii să anuleze nunta cu Meghan.

Acesta a descris nunta ca fiind o „poveste cu zâne falsă”, nedemnă de imaginea Prințului Harry și a moștenirii familiei regale britanice. De asemenea, acesta a mai declarat că evenimentul va rămâne în istorie drept „cea mai mare greșeală din toată istoria căsătoriilor”, potrivit publicației The Independent.

„Cu cât trece mai mult timp până la nunta voastră regală cu atât este mai clar că este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Este evident că Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Nu înțeleg de ce nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede”, a scris el.

Citește și: