Evenimentul Zilei > Sport > Scandal după show-ul făcut de Shakira și Jennifer Lopez. Liga de Fotbal American, dată în judecată
Scandal după show-ul făcut de Shakira și Jennifer Lopez. Liga de Fotbal American, dată în judecată

Scandal după show-ul făcut de Shakira și Jennifer Lopez. Liga de Fotbal American, dată în judecată

Un bărbat s-a făcut foc și pară după spectacolul oferit la Super Bowl de Shakira și Jennifer Lopez

Shakira și Jennifer Lopez au făcut furori la Super Bowl, săptămâna trecută, oferind un show de zile mari la marele eveniment sportiv din SUA. Nu toată lumea a gustat spectacolul, iar Dave Daubenmire, un activist creștin, a anunțat că are de gând să dea în judecată Liga de Fotbal American și să solicite despăgubiri de 800.000 de dolari. Bărbatul consideră că spectacolul a fost nepotrivit pentru comunitatea creștină și a avut coregrafii indecente.

„Sunt de părere că trebuie să mergem în instanță și să prezentăm acest aspect. Faptul că am asistat la un asemenea eveniment, mă împiedică să ajung în Împărăția Cerurilor”, a anunțat Dave Daubenmire.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.