Evenimentul Zilei > International > Un nou SCANDAL marca Dieselgate! Două modele de mașini EXTREM DE FOLOSITE și în România au fost ECHIPATE cu soft MINCINOS
Un nou SCANDAL marca Dieselgate! Două modele de mașini EXTREM DE FOLOSITE și în România au fost ECHIPATE cu soft MINCINOS

Un nou SCANDAL marca Dieselgate! Două modele de mașini EXTREM DE FOLOSITE și în România au fost ECHIPATE cu soft MINCINOS

O investigație se află acum în derulare, în Germania, în urma căreia încearcă să se afle dacă două modele de mașini cunoscute în întreaga lume utilizează sau nu un dispozitiv de trucare a emisiilor.

După scandalul Dieselgate, în urma căruia gigantul auto Volkswagen a fost acuzată că a flosit un dispozitiv pentr trucarea emisiilor de gaze, acum o anchetă de amploare a fost demarată în cazul modelelor Audi A6 și A7.

Autoritatea de Transport din Germania (KBA), la doar scurt timp după scandalul Dieselgate care încă se mai resimte în industria auto.

Astfel, Autoritatea suspectează că modelele Audi A6 și Audi A7, care sunt deținute tot de grupul Volkswagen, ar utiliza un alt tip de dispozitiv care păcălește testele de emisii.

Acest dispozitiv este unul diferit de cel care a fost descoperit în scandalul Dieselgate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.