Evenimentul Zilei > Sport > SCANDAL MONDEN. Anamaria Prodan, REACȚIE de ultimă oră: „M-a DURUT când m-au făcut PROSTITUATĂ”
SCANDAL MONDEN. Anamaria Prodan, REACȚIE de ultimă oră: „M-a DURUT când m-au făcut PROSTITUATĂ”

SCANDAL MONDEN. Anamaria Prodan, REACȚIE de ultimă oră: „M-a DURUT când m-au făcut PROSTITUATĂ”

Anamaria Prodan, impresară de fotbaliști de acum mai bine de un deceniu, a spus că „acea pagină 1 din Gazeta Sporturilor a reprezentat cel mai greu moment pentru mine”.

„M-a durut enorm ce a apărut şi că am fost interzisă… Enorm. Nu greșisem cu nimic, cu pariuri și aranjamente. Gazeta Sporturilor m-a pus într-o postură pe prima pagină… Nu eram prostituată!

Ajunsesem la saturație și veneam după evenimente din viața mea când toate ziarele din Olanda înaintea meciului cu Ajax titrau "Reghe, șeful mafiei pariurilor!". Atacurile m-au înnebunit! Tot ce era de mine și de Reghe se prelua în străinătate. Știrile mă dărâmau și-am avut un moment de nebunie. Voiam să mă întâlnesc și cu oamenii, să le explic.. Am făcut tot ce a fost omenesc pe pământ.

Acea pagină 1 din Gazeta Sporturilor a reprezentat cel mai greu moment pentru mine. M-a afectat enorm, enorm, enorm!”, a explicat Anamaria Prodan, conform Realitatea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.