Evenimentul Zilei > Social > Ce spune Familia Regală despre SĂNĂTATEA Regelui Mihai
Ce spune Familia Regală despre SĂNĂTATEA Regelui Mihai

Ce spune Familia Regală despre SĂNĂTATEA Regelui Mihai

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței.

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția duminică seară, la reședința privată a Regelui Mihai.

În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale, se anunţă într-un comunicat al Familiei Regale.

"Merg în Elveţia săptămâna viitoare şi după aceea o să vă explic cum e (n.r. – starea Regelui Mihai), că deocamdată am vorbit numai la telefon. E fericit că s-a întâmplat astă seară, de ziua lui. Dar, când o să merg acolo, o să ştiu mai mult", a declarat principesa, pe 25 octombrie, cu prilejul organizării celei de-a zecea ediții de la Ateneul Român a concertului regal caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României în beneficiul Programului "Tinere Talente". 

Regele Mihai a împlinit pe 25 cotombrie vârsta de 96 de ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: