În timpul unui exercițiu, Samantha Cerio a pus mâinile în pământ, a sărit, dar atarizarea nu i-a reușit, aceasta rupându-și picioarele.

Cei care au asistat la acel moment, au fost cu adevărat îngroziți. Medicii au intervenit imediat. În cel mai scurt timp, gimnasta a fost scoasă imediat pe targă și dusă la spital, în timp ce în sală se auzeau numai urletele ei de durere. Cu toate că spectatorii au fost șocați, aceștia s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, a notat dailymail.co.uk.

„A fost destul de greu să mă uit”, a spus antrenorul Jeff Graba. Ulterior, de pe patul de spital, Samantha Cerio a postat un mesaj în care anunță că renunță la gimnastică.  

„A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile și las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin. Gimnastica m-a învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată.

Poate că nu s-a terminat așa cum mi-aș fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ți-ai imaginat”, a mai scris sportiva care va avea de străbătut un drum lung pentru recuperare.

 

 

Citește și: