Scene incredibile s-au petrecut luni seară, pe „Arena Națională”, la meciul Dinamo – Universitatea Craiova (scor 0-2). Vulcanul „alb-roșu” a erupt și de această dată, dar cel care a avut de suferit, la propriu!, a fost antrenorul dinamoviștilor, Eugen Neagoe (51 de ani). Fostul secund al lui Victor Pițurcă de la naționala României a acumulat un stres de proporții, după umilința cu FC Viitorul (0-5), din prima etapă, meciul cu oltenii a fost prea mult pentru el.

Excesele cu o zi înaintea meciului

În continuare hulit de fanii lui Dinamo, Neagoe a leșinat în timpul primei reprize, în minutul 25, iar după ce a fost transportat de urgență la spital, verdictul a fost dur: stop cardiorespirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism. De ieri, antrenorul este în afara orcărui pericol, dar singurul fapt care i-ar mai putea salva viața în primejdie este Dinamo, nu echipa, ci fanii. Din spusele jucătorilor, suporterii dinamoviști l-au fluierat pe Neagoe chiar și când era transportat – inconștient – pe targă, spre ambulanță. Conform Digi Sport, Neagoe s-a consumat foarte mult psihic în ziua duelului cu oltenii. Duminică nu a mâncat, dar a fumat foarte mult, până la trei pachete de ţigări! În plus, a băut mai mult de patru cafele, ceea ce a făcut ca tensiunea arterială să fie foarte ridicată. Acum, oamenii de fotbal din țară îl îndeamnă pe Eugen Neagoe să fugă de Dinamo. „Să plece cât mai repede. Să ocolească toată viața lui Dinamo, nici măcar pe Șoseaua Ștefan cel Mare să nu mai calce. N-are ce căuta acolo, nu vedeți ce i-au făcut? Să-și găsească liniștea la o echipă mică. La echipele mari e deranj mare ca antrenor. Domne, vă zic: La Dinamo se vrea ca strada să conducă clubul, cu bâta! Eu dau în scris că și dacă se dă gratis, nu ia nimeni Dinamo”, a declarat, pentru EVZ, Dumitru Dragomir.

 

PCH răspunde acuzațiilor

Ieri, Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook: „Multă sănătate, Neagoe! Nu suporterii îți doresc răul, ci cei care te-au adus la o echipă în care nu vor să investească NIMIC. Dacă pe cel dinaintea ta l-au lucrat pe la spate, să nu te-aștepți să fie domni cu tine. Nu e vina ta, cum nu e nici vina suporterilor. Cineva își bate joc de Dinamo, își bate joc de tine și își bate joc de noi. Din păcate sunt oameni care chiar acum ÎNCEARCĂ SĂ SE FOLOSEASCĂ DE NECAZUL TĂU pentru a-și justifica incompetența”.