Evenimentul ZileiMondenS-au aflat tradițiile familei regale de Crăciun! Regina Elisabeta pregătește cu sfințenie sărbătoarea încă din vară

S-au aflat tradițiile familei regale de Crăciun! Regina Elisabeta pregătește cu sfințenie sărbătoarea încă din vară

S-au aflat tradițiile familei regale de Crăciun! Regina Elisabeta pregătește cu sfințenie sărbătoarea încă din vară
Familia Regală din Marea Britanie se pregătește pentru sărbătorile de iarnă încă din vară. Aceștia se adună an de an în ziua de Crăciun, iar obiceiurile lor sunt foarte inedite.

Regina Elisabeta a II-a se ocupă de fiecare tradiție care trebuie respectată de sărbători. Membrii familiei regale planifică Crăciunul cu luni înainte pentru a se bucura de magia evenimentului.

În fiecare vară, Regina Angliei își ia câteva săptămâni libere pentru a semna mai bine de 800 de felicitări de Crăciun. Aceasta merge la reședința sa din Balmoral pentru a planifica cea mai importantă tradiție de sărbători.

An de an, rudele, apropiații, politicienii și președinții primesc scrisori cu tematică de Crăciun de la Regină. Aceasta le asigură și angajaților prime considerabile de sărbători și le oferă decorațiuni sau brazi de Crăciun pentru familie.

Tradiții speciale în familia regală

Un alt obicei pe care familia regală îl respectă cu sfințenie este servirea ceaiului.Fostul bucătar, Darren McGrady, a declarat, în urmă cu ceva vreme, că membrii din familia reginei Elisabeta se adună pentru a bea ceai, în ajunul Crăciunului, în The White Drowing Room, din casa de la Sandringham.După servirea ceaiului, fiecare membru din familie își deschide cadoul adus de Moș Crăciun. Aceștia primesc daruri foarte amuzante, căști audio hazlii sau covorașe de baie în culori aprinse.

O altă tradiție este ca tinerii din familia regală să se adune pentru a se juca cu decorațiunile de Crăciun și pentru a admira bradul, iar adulții să stea la masă și să savureze sandwich-uri cu gem.

Prințul William și Harry joacă un meci de fotbal cu toți angajații, iar după sport beau câte un pahar de cidru Sandringham. Această băutură este făcută încă din perioada regelui George al VI-lea, chiar din livadă lui de peste 170 de hectare cu meri.
Kate Middleton adora să se uite la meciul de fotbal, iar de câțiva ani a ales să participe în joc. Rudele familiei regale care nu sunt pasionate de sport, se adună și servesc un gin tonic sau diferite cocktailuri.

2 slujbe de Crăciun

Regina Elisabeta merge împreună cu mebrii familiei la slujba de la ora 9:00, organizată special pentru ei la biserica St Mary Magdalene. A doua slujbă este la ora 11:00 și pot participa mai multe persoane. William și Harry invită populația să cânte colinde alături de ei, potrivit Fanatik.ro


Accesează: