Evenimentul Zilei > Monden > O nouă dramă în Casa Regală Britanică. Kate Middleton s-a simțit „izolată și abandonată” în Familia Regală
O nouă dramă în Casa Regală Britanică. Kate Middleton s-a simțit „izolată și abandonată” în Familia Regală

O nouă dramă în Casa Regală Britanică. Kate Middleton s-a simțit „izolată și abandonată” în Familia Regală

O poveste de iubire care nu a fost întotdeauna lină. Prințul William și Kate Middleton au trecut prin momente mai puțin fericite la începutul relației lor.

Kate Middleton s-a simțit izolată și abandonată după ce și-a dat seama că nu va fi niciodată acceptată de cercul aristocratic al prințului William, susțin surse apropiate familiei regale britanice. Ducele și Ducesa de Cambridge au parcurs un drum lung și nu întotdeana lin de când s-au întâlnit pentru prima dată ca și studenți în anul I la Universitatea din St Andrews. O situație asemănătoare cu cea prin care a trecut Megha Markle cu Prințul Harry, așa cum am povestit aici.

Lumea întreagă a urmărit cu bucurie evoluția relației lor, de la absolvirea universității din 2005 până la nunta lor în 2011. Totul a culminat cu primirea cu btrațele deschise de căre publicul briatnic a copiilor lcuplului: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Cei doi, Kate Middleton și William fără îndoială, au ceea ce mulți ar numi o relație de basm, dar călătoria lor către o căsătorie fericită nu a fost întotdeauna atât de lină.

Potrivit unui raport din trecut al luiDaily Mirror, relația lor a devenit dificilă, deoarece oficialii de la Palat și prietenii prințului William ar face pe „mișto” de Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge. Carole a fost stewardesă aeriană înainte de a-și începe propria companie și de a deveni o femeie de afaceri milionară. O carieră de succes. 

Trecutul mamei lui Kate, motiv de batjocură

Cu toate acestea, reportajul corespondentului regal Vanessa Allen susținea că prietenii lui William „ridiculiza” fosta carieră a lui Carole șoptind „doors to manual” atunci când Kate nu era în preajmă. O aluzie la faptul că Kate Middleton nu este de origine aristocratică, deși cu siguranță nu era o fată obișnuită, fiind dintr-o familie foarte bogată și urmând una dintre cele mai prestigioase școli publice din Anglia. Mai mult, membrii ai curții regale au susținut că Kate nu este potrivită pentru William, deoarece mama ei nu vorbea într-un mod suficient de elevat.

Un insider regal a fost auzit spunând: „Ea [Carole] este insistentă. Mai degrabă este afectivă într-un mod ciudat, sentimentală. Incredibil de tipic pentru clasă de mijloc. Folosește cuvinte precum„ încântat să te cunosc ”, „ toaletă ”și „iertare”. Kate, care a fost educată la prestigiosul Colegiul Marlborough, se pare că a încercat să râdă, dar în cele din urmă au alungat-o de lângă William.

Reporterul a explicat că „Prietenele ei spuneau că s-a simțit din ce în ce mai izolată și abandonată când și-a dat seama că nu va fi niciodată acceptată de cercul aristocratic al lui William, care include tineri bine croiți precum Guy Pelly și William van Cutsem.

S-au despărțit, dar au revenit

Prințul William, atunci în vârstă de 24 de ani, s-a bucurat să se relaxeze cu ea în casa cu cinci dormitoare a familiei sale de 1 milion de lire sterline lângă Newbury, Berkshire, unde Carole locuia împreună cu fostul soț pilot Michael. Dar el nu a putut să uite faptul că viitoarea sa soacră a fost privită cu dispreț în cercurile regale”.

Nici măcar la o lună după ce aceste știri au apărut în 2007, William și Kate au trecut printr-o despărțire. Al doilea rând la tron ​​a început să se simtă „claustrofobic” în relație, dar despărțirea lor a durat doar câteva luni, deoarece perechea a revenit împreună până în iulie 2007.

Problemele din trecut s-au dus. În aceste zile, ducele de Cambridge este foarte aproape de familia soției sale. Se pare că îi numește pe socrii săi „mamă” și „tată” și îi place să plece împreună în vacanță. Michael și Carole s-au alăturat fiicei lor, ginerelui și nepoților lor pe insula privată Mustique din Caraibe. William i-a invitat, de asemenea, la numeroase evenimente regale, sărbătorile Jubileului de Diamant al Reginei și Royal Ascot.