Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a deschis primul TÂRG de CRĂCIUN din Constanța
S-a deschis primul TÂRG de CRĂCIUN din Constanța

S-a deschis primul TÂRG de CRĂCIUN din Constanța

Primul târg de Crăciun s-a deschis, astăzi, la Constanța, în Piața Ovidiu din zona peninsulară a orașului unde, până la sfârșitul lunii decembrie, vor avea loc zeci de evenimente în jurul bradului. Târgul are și o casă a lui Moș Crăciun unde copiii sunt așteptați să își spună dorințele.

Târgul de Crăciun, numit de organizatori “Christmas Market By The Sea” a adunat deja sute de constănțeni de toate vârstele în Piața Ovidiu. Zeci de comercianți atât din Dobrogea cât și din alte zone ale țării își prezintă produsele, iar iubitorii de shopping sunt așteptați într-un cort încălzit. Constănțenii și nu numai se vor putea bucura de concerte și spectacole, un târg tradițional cu decorațiuni și produse de sezon, cadouri, dulciuri, mâncare și băuturi.

Mai sunt pregătite și un patinoar, un carusel, un trenuleț, mașinuțe pentru copii, căsuța lui Moș Crăciun, bradul de Crăciun și un loc special amenajat pentru donații către cei nevoiași. Casa lui Moș Crăciun, dedicată în totalitate copiilor, este locul magic unde Moș Crăciun și ajutoarele lui așteaptă toți copiii și scrisorile lor cu dorințe. Târgul este deschis zilnic între orele 11:00 și 22:00.