Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat. Motivul real al disputei dintre Mihai Albu și fosta soție Iulia
S-a aflat. Motivul real al disputei dintre Mihai Albu și fosta soție Iulia

S-a aflat. Motivul real al disputei dintre Mihai Albu și fosta soție Iulia

Mihai Albu a dezvăluit în premieră care a fost adevăratul motiv al scandalului cu fosta soție Și asta după ce și-au aruncat, cu adevărat, vorbe grele în spațiul public.

Deși au fost foarte discreți în legătură cu viața lor, asta până în urmă cu câteva săptămâni, acum cei doi foști soți nu mai tac și spun tot ce au pe suflet.

Motivul se pare că ar fi fost fetița lor, pe care designerul nu o mai văzuse de foarte mult timp. Creatorul de pantofi susține că totul ar fi fost din cauza Iuliei, care, din orgoliu, se răzbună pe fiica lor, crezând că așa îi face și lui rău.

Părerile erau împărțite pe marginea acestui scandal. Dacă Iulia susținea că fostul soț nu dorește să își vadă copilul, de cealaltă parte, Mihai, a susținut că nu a fost lăsat, deși el a încercat de nenumărate ori.

Ei bine, fiindcă mai mereu adevărul este undeva la mijloc, acum, într-un final, Mihai Albu a decis să mărturisească care a fost motivul real care a stat la baza scadalului dintre el și fosta lui soție.
„E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot”, a declarat Mihai Albu pentru Antena Stars.

Designerul și-a atacat dur fosta parteneră de viață, ba chiar, susține că totul se va termina cu amenzi usturătoare.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil”, a mai mărturisit Mihai Albu, scrie spynews.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: