Evenimentul Zilei > Social > S-a aflat! Cine este frizerul la Cotroceni. Răspunsul a stârnit interesul întregii țări
S-a aflat! Cine este frizerul la Cotroceni. Răspunsul a stârnit interesul întregii țări

S-a aflat! Cine este frizerul la Cotroceni. Răspunsul a stârnit interesul întregii țări

Plutonierul frizer de la SPP are doar clienți de elită! Ce spune Iohannis despre noua freză. În această perioadă de stare de urgență, vedetele se tund acasă, de exemplu Smiley a mărturisit că este tuns de iubita lui, Gina Pistol.

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marți, la conferința de presă de la Cotroceni, unde se tunde și dacă a fost tuns de cineva în ultimele săptămâni, din moment ce apare tot timpul aranjat.

Cunoscutul jurnalist Iosif Buble l-a întrebat pe președinte unde se tunde, ca o portavoce a mai multor internauți, care se întrebau zilele trecute, pe facebook, cum apare președintele tot timpul la televizor, cu părul tuns și îngrijit, din moment ce toate frizeriile sunt închise.

Ușor ironic, președintele a răspuns: ”Tot așa, acasă … mai încercați”, după care a ocolit subiectul.

De menționat că, potrivit unor surse din interiorul SPP, serviciul de pază are la Palatul Cotroceni mai mulți subofițeri de servicii, cunoscuți ca fiind plutonierul – frizer, plutonierul – ospătar sau plutonierul -bucătar.

Aceleași surse susțin că în această perioadă, plutonierul frizer are cel mai mult de lucru, umblând de la un palat la altul, și de la un minister la celălalt, cu o gentuță în care își poartă sculele și soluțiile dezinfectante, pentru a-i aranja pe mai marii momentului.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: