Prințul Harry a renunțat la foarte multe atunci când și-a făcut bagajele luându-şi  rămas bun de la Marea Britanie lăsând titlul regal în urmă în favoarea unei vieți libere în Los Angeles.

Deşi se bucură de timpul petrecut cu soţia sa, Meghan Markle, şi fiul lor Archie, priţului Harry lipseste un lucru – restaurantul lui preferat, Nando`s. Se pare că acesta este un mare fan al lanţului de restaurante sud-africane, cu preparate din pui în stil peri-peri, preferate de toţi, însă, din păcate nu are un astfel de restaurant în LA.

Atât prinţul Harry cât şi fratele său, prinţul William, preferă mâncarea de la Nando`s

Cei doi au fost văzuţi mâncând acolo de nenumărate ori, ultima dată fiind în 2013. Potrivit presei, cei doi fraţi au întrat în restaurantul sud-african împreună cu gărzile lor personale, în mijlocul nopţii, la restaurantul din Fulham Broadway, sud-vestul Londrei.

Prinţul Harry şi prinţul William s-au aşezat la o masă, în spatele lor fiind văzuţi doi membri ai securităţii, stând răbdători. Au comandat în jur de ora 23:50 meniuri în valoare de 24.05 de lire.

S-a comportat ca un om obişnuit

După ce a ieșit din restaurant înfundându-și cina într-o pungă de hârtie, un membru al personalului a sărit pe scaunul pe care Harry stătea și a strigat: „Sunt pe tronul Prințului!” Nimeni nu putea să creadă ce s-a întâmplat2, a adăugat un alt martor.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost impresionată în mod deosebit de ceea ce regele a comandat din meniul restaurantului. El a comandat o pitta cu brânză și o parte de mușchi cremos, împreună cu o porţie dublă de pui cu cartofi. De asemenea, a primit și o băutură răcoritoare și o sticlă cu apă.

Doi membri ai securității personale s-au așezat răbdători în spatele lui, în timp ce aștepta mai mult de 15 minute pentru ca mâncarea sa preferată să fie pregătită.

Un client a fost uluit a spus: „A fost suprarealist. A fost foarte fermecător și a refuzat politicos un membru al personalului care s-a apropiat de el pentru o poză”, a declarat un client al restaurantului,  scrie Mirror.