Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat adevărul! Meghan Markle nu a fost dorită la înmormântarea Prințului Philip. De ce s-a temut familia regală
S-a aflat adevărul! Meghan Markle nu a fost dorită la înmormântarea Prințului Philip. De ce s-a temut familia regală

S-a aflat adevărul! Meghan Markle nu a fost dorită la înmormântarea Prințului Philip. De ce s-a temut familia regală

Înmormântarea Prințului Philip a fost un eveniment extrem de trist pentru Familia Regală britanică. De-a lungul timpului s-au speculat nenumărate aspecte legate de absența soției Prințului Harry de la ceremonia de înmormântare, însă noi informații confirmă că Familia Regală a fost încântată de absența lui Meghan Markle.

Absența Ducesei de Sussex de la înmormântarea Prințului Philip a fost explicată de sarcina și condițiile de sănătate ale acesteia. Pe atunci, Meghan Markle era însărcinată cu Lilibet. Astfel, doar Prințul Harry a participat la ceremonie. Potrivit ultimelor informații apărute în presa internațională, Harry își luase doar bilet spre Marea Britanie, fără a-și plănui și întoarcerea în California.

Noi informații arată că membrii Familiei Regale s-au bucurat de absența lui Meghan Markle, iar autorii unei cărți lansate recent pe piață explică și motivul.

Absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințului Philip a fost, în realitate, un motiv de bucurie

Potrivit unei biografii neautorizate, lansată pe piață în luna august a anului trecut, rudele Prințului Harry s-au bucurat că Ducesa nu a participat la ceremonie. Un nou capitol, care urmează să fie introdus în ediția „Finding Freedom”, ce va fi disponibilă de la data de 31 august, explică mai în detaliu ce s-a întâmplat, de fapt, în Familia Regală.

Autorii, Omid Scobie și Carolyn Durand, au susținut că Meghan Markle și Prințul Harry nu au avut vreo implicare în scrierea cărții, însă surse neagă afirmațiile acestora. În orice caz, se pare că adevărul iese la iveală.

Motivul pentru care Familia Regală s-a bucurat de absența soției lui Harry: „Nu doreau să iasă circ”

Meghan Markle a fost sfătuită să nu călătorească în Marea Britanie pentru a nu-și pune în pericol sarcina, iar acest lucru ar fi părut că supără, inițial, rudele Prințului Harry. Autorii cărții citate spun, însă, că mulți s-au bucurat de absența sa de la eveniment.

Rudele lui Harry erau de părere că, pe fondul ultimelor scandaluri din Familia Regală, Meghan Markle ar fi putut să dea naștere unor noi conflicte.

„Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ”, a spus o sursă apropiată de Familia Regală, potrivit Ok! Magazine.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News