Evenimentul Zilei > Justitie > Ruxandra Dragomir: „Ştim cine este Elena Udrea. Dar cine eşti tu, Ana Maria Topoliceanu?”
Ruxandra Dragomir: „Ştim cine este Elena Udrea. Dar cine eşti tu, Ana Maria Topoliceanu?”

Ruxandra Dragomir: „Ştim cine este Elena Udrea. Dar cine eşti tu, Ana Maria Topoliceanu?”

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietenă cu Elenei Udrea, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj către Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Nationale de Investitii.

"Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu? Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama?", scrie Ruxandra Dragomir.

În postarea de pe Facebook, Ruxandra Dragomir o acuză pe Topoliceanu că a trădat-o pe Elena Udrea, deşi a fost acceptată în familia acesteia, şi a arătat public o calitate morală îndoielnică prin “denunţuri mincinoase”.

În plus, postarea este ilustrată cu o fotografie în care apar Elena Udrea şi mama sa.

 “Stii tu oare ce simte o mama atunci cand copilul sau sufera? Iti spun eu. Doamna Maria, mama Elenei, sufera, partial sau chiar foarte mult si din cauza ta. Vorbim zilnic, am vizitat-o impreuna pe Elena in arest si i-am simtit suferinta de mama, i-am vazut lacrimile si neputinta de a intelege ce se intampla. Sufera pentru ca te-au acceptat si ai facut parte din familia lor, ai mancat cu ei la masa, te-ai bucurat de sinceritatea Elenei, ai fost cea mai buna prietena a ei dar ai tradat.

Ai tradat o prietenie,in viziunea Elenei, frumoasa si adevarata. Ai tradat-o pe cea care ti-a oferit sprijin atunci cand iti era greu, ai tradat increderea unei femei care ti-a oferit poate cel mai de pret lucru, prietenia sincera si adevarata care se castiga in ani si se pierde intr-o clipa. Tu ai pierdut-o fara ca macar sa clipesti, ai aratat public o calitate morala indoielnica, incercand sa te salvezi prin denunturi mincinoase, fiind inspaimantata de ceea ce avea sa se intample.
Ai tradat prin acest denunt si mai mult decat atat ai mintit in scris, ca toti ceilalti, cel putin eu asa am inteles.Si pentru asta, Elena indura zilele de arest preventiv. Mi-ar fi placut sa iti transmit sa ai o primavara frumoasa, insa nu pot.
Atat Elena, multi alti oameni, cat si eu de altfel avem incredere in Justitie.

Si speram ca dupa aceasta confruntare, fata in fata cu denuntatorii, sa stim si sa vedem "Adevarul fara catuse".

Impreuna cu mama sa.
Elena, nu esti singura!”

Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), este urmarită penal pentru luare de mită în dosarul “Gala Bute”, potrivit unor documente ale DNA. Ana Maria Topoliceanu apare în fotografiile de la Paris, alaturi de Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica.

Mesajul Ruxandrei Dragomir vine  la scurt timp după ce echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook a acesteia un mesaj intitulat "Clarificări în ceea ce priveşte dosarul Gala Bute".

"Denunturile impotriva lui Udrea au venit abia după ce Topoliceanu şi Nastasia au fost puşi sub acuzare. În realitate, odată prinşi, aceştia au vrut, în mod fraudulos, sa plaseze vina mai departe", susţine echipa de comunicare a Elenei Udrea.