Evenimentul Zilei > Economie > Rută nouă de pe Aeroportul Timișoara
Rută nouă de pe Aeroportul Timișoara

Rută nouă de pe Aeroportul Timișoara

Timișoara a devenit, luni, al doilea aeroport din România pe care vor opera zboruri Eurowings, orașul de pe Bega fiind legat de Stuttgart cu o cursă directă.

Această nouă rută este deservită în timpul programului de vară săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri. “Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi – al doilea aeroport din România, după București. Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între România și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, a declarat Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings.

Daniel Idolu, directorul Aeroportului Timișoara susține că prezența unei noi companii aeriene şi introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a țării.

 

 

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: