După ce în urmă cu o săptămână au zdrobit Portugalia, pe tărâm lusitan, într-un meci-test, scor 54-0, „Stejarii” pregătiți de Marius Tincu nu au mai putut repeta forma excelntă și în jocul de astăzi. Pe Cluj Arena, selecționata noastră a întâlnit puternica echipă a Georgiei, echipă ce va evolua anul acesta la Cupa Mondială din Japonia. 

La pauză, România a intrat în avantaj la cabine, scor 6-3, și părea că va obține un rezultat imens în fața gruzinilor, dar oaspeții au revenit și au închis tabela la 18-9. Acesta a fost duelul cu numărul 23 dintre România și Georgia, iar acum bilanțul este următorul: Georgia-13 victorii, Romania-9 victorii, 1 rezultat de egalitate).

Totodată, astăzi, gruzinii au cucerit și trofeul Cupa „Antim Ivireanul”, pus la bătaie de fiecare dată când cele două reprezentative se întâlniesc.

Următoarele meciuri ale României în REC 2019 sunt pe 16 februarie, cu germania (Botoșani), 3 martie, cu Spania (Madrid), 9 martie, cu Rusia (Botoșani) și cu Belgia, pe 17 martie, la Bruxelles.