Evenimentul Zilei > Sport > „Roș-albii” au ajuns „câini” fără stăpân
„Roș-albii” au ajuns „câini” fără stăpân

„Roș-albii” au ajuns „câini” fără stăpân

Dinamo a înregistrat patru eșecuri în cinci etape, în Liga I, și perpectivele sunt sumbre. Fanii l-au ironizat pe antrenorul Neagoe, căruia i-au cerut să lase țigările și echipa.

Dinamo confirmă că se află la cel mai prost debut de sezon din istorie. După trei înfrângeri consecutive (0-5 cu Viitorul, 0-2 cu CS „U” Craiova și 0-1 la CFR Cluj), echipa din Ștefan cel Mare a avut o tresărire de orgoliu și a învins-o pe nou-promovata Academica Clinceni (scor 4-2). Însă, în ultima rundă, „câinii” au revenit la normal. Au cedat la Iași, scor 0-2, și au rămas în zona retrogradării. Dinamo este la pământ din toate punctele de vedere.

Fanii din peluză nu mai suportă umilințele

Finanțatorul Ionuț Negoiță nu mai este interesat de club, dar nici nu pare dispus să vândă, antrenorul Eugen Neagoe se află în refacere, după ce a suferit un infarct, iar suporterii se întrec în ironii, pe rețele de socializare, la adresa propriilor favoriți. Fanii din Peluza „Cătălin Hâldan” au emis un comunicat, cu un mesaj dur, după eșecul de la Iași. „Domnule Neagoe, când ai avut probleme cu inima noi te-am lăsat în pace. Acum avem noi probleme cardiace și te rugăm să ne lași. Lasă țigările și lasă-ne și pe noi! Umblăm cu pastilele după noi. Nu e nicio glumă. Singura glumă e nevinovatul ăla de Moga. Echipa joacă exact așa cum vorbește el: împiedicat, cu noduri, fără noimă. Domnule Neagoe, orice etapă pe care o mai petreci pe la Dinamo, ascunzându-te în spatele bâlbâielilor lui Moga, î n s e a m n ă NESIMȚIRE PURĂ. DINAMO NU ARE ANTRENOR! (…)”, au tunat ultrașii.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: