Evenimentul Zilei > Monden > Rona Hartner, nuntă pe Coasta de Azur! Cine este mirele
Rona Hartner, nuntă pe Coasta de Azur! Cine este mirele

Rona Hartner, nuntă pe Coasta de Azur! Cine este mirele

Una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, Rona Hartner, a avut parte de cel mai frumos weekend din viață.

Rona Hartner, îndrăgita actriță stabilită de mai mulți ani în Franța, s-a căsătorit cu Herve Camilleri. Cei doi au o relație de mai mulți ani, iar sâmbătă, 5 octombrie, au și oficializat povestea lor de dragoste.

„Aujourdhui je me marie hopaaaa!”, a scris Rona Hartner pe Facebook, într-un mesa-anunț făcut și-n lmba română pentru toți prietenii ei virtuali: „Azi mă mărit, hopaaa!”.

A purtat o rochie în stil maramureaşan

La evenimentul desfășurat într-un restaurant luxos de pe Coasta de Azur, mireasa Rona Hartner a purtat o rochie în stil maramureaşan.

Și, pentru ca întreaga nuntă să fie una „specială”, românca a cerut ca din meniu să nu lipsească tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

Nu cu mult timp în urmă, Rona Hartner anunța că nu va mai organiza o nuntă și în România, deși inițial își dorea. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, dar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică, şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă ca lumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”.

Diagnosticată cu cancer

În ultimele luni, viața Ronei Hartner a trecut prin adevărate chinuri.

Artista a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar tratamentul a secătuit-o de puteri și energie. Chiar și-n prezent face chimioterapie, dar se declară încrezătoare că se va vindeca.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.