Evenimentul Zilei > Actualitate > Românul decedat în atentatul din Germania avea planuri mari. Ce intenționa să facă tânărul de 21 de ani
Românul decedat în atentatul din Germania avea planuri mari. Ce intenționa să facă tânărul de 21 de ani

Românul decedat în atentatul din Germania avea planuri mari. Ce intenționa să facă tânărul de 21 de ani

Tânărul român decedat în atentatul din Germania avea de gând să revină în țară și să-și intemeieze o familie

Românul în vârstă de 21 de ani, decedat în atentaul comis în orașul german Hanau, își cumpărase o casă în comuna natală, Singureni (Giurgiu), cu banii pe care îi pusese deoparte în ultimii ani. Bărbatul avea de gând să revină în țară și să-și întemeieze o familie.

„Am aflat ieri (joi – n.r.) că părinţii lui cu care era plecat la muncă în Germania nu îl mai găsesc şi îl caută. Ei stăteau foarte aproape de locul unde a fost împuşcat şi au auzit nişte împuşcături din casă. Băiatul se întorcea de la muncă, voia să îşi ia ceva de băut şi de mâncare şi a parcat maşina chiar la chioşcul din cartier. Părinţii lui au auzit împuşcăturile din casă şi nu au ştiut că baiatul lor e înconjurat de lume şi se află printre victime”, a spus o verișoară a băiatului, pentru agerpres.ro.

Primarul localității giurgiuvene a povestit cum au aflat părinții tânărului despre tragicul eveniment. Părinţii lui, în momentul în care s-a întâmplat atentatul, au fost acolo pentru că au auzit împuşcăturile şi au văzut maşina şi pe el în poze după ce diferiţi cetăţeni au început să filmeze după atentat.

Maşina fusese înscrisă la Bucureşti şi abia o înscrisese în Germania, era cu numere de Germania, acel atentator era înăuntru când el a parcat acolo şi i-a împuşcat pe cei din interior după care l-a văzut şi pe el în maşină şi l-a împuşcat şi pe el. Părinţii i-au recunoscut maşina cu care se întorcea zi de zi de la lucru. El de abia ieşise de la muncă şi se oprise la chioşc să-şi ia un suc.

Acum, am înţeles de la unchiul băiatului care se află, de asemenea, la muncă în Germania şi cu care ţin legătura pentru că părinţii sunt distruşi, că şi autorităţile au confirmat că Vili Păun Viorel se află printre victimele atacului armat de la Hanau”, a afirmat primarul