Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii iau cu asalt litoralul. Se anunță cel mai aglomerat weekend. Peste 200.000 de turişti vor fi la mare
Românii iau cu asalt litoralul. Se anunță cel mai aglomerat weekend.  Peste 200.000 de turişti vor fi la mare

Românii iau cu asalt litoralul. Se anunță cel mai aglomerat weekend. Peste 200.000 de turişti vor fi la mare

Potrivit Mediafax, weekend-ul acesta va fi cel mai aglomerat de pâmă acum. Peste 200.000 de turiști sunt așteptaţi să ajungă în acest weekend prelungit pe litoral.

Sărbătoarea Sintei Marii i-a scos pe românii afară din case. Mulțu preferă ca acest weekend să și-l petreacă  la mare. Estimările patronilor de cazare sunt că liltoralul va fi plin.

Distracția a început de vineri, mai ales că a fost și Ziua Marinei, iar turiștii s-au bucurat de un adevărat spectacol în apropierea Cazinoului din Constanța.

Weekend-ul acesta va avea loc și unul dintre cele mai importante festivaluri de modă International Fashion Weekend, care se va desfășura la Mamaia.

Asta însă nu e tot. Festivalul de muzică electronică Suwaves va avea loc în Mamaia Sat, iar pe plaja Modern din Constanţa va fi organizat Festivalul Zilele Prieteniei Bergenbier", iar în Venus va fi organizat unul dintre concertele din turneul Mix Music Evo 2014, printre invitaţi aflându-se What's Up, Nicole Cherry, Keo, Deepcentral, Matteo, Crush & Alexandra Ungureanuşi Andreea Balan.

Pentru aceste manifestații, sute de poliţişti şi jandarmi se vor afla la datorie. Peste 15 aparate radar vor fi puse pe principalele artere din judeţul Constanţa.