ROMÂNII AU TALENT. Valentin Dinu, Luca Valentin şi Medea, în finală

ROMÂNII AU TALENT. Valentin Dinu, Luca Valentin şi Medea, în finală

Valentin Dinu, spălătorul de maşini care are o voce incredibilă, Luca Valentin, un barman care face show cu sticlele şi paharele, şi Medea, gimnasta la bară care vrea să facă din acest sport unul olimpic, s-au calificat în finala concursului "Românii au talent", care va avea loc pe 25 aprilie, şi întregesc lista finaliştilor acestui concurs.

În vârstă de 22 de ani, Valentin Dinu, din Ploieşti, s-a născut într- o familie de muzicieni cu cinci copii. Mama sa a urmat liceul de muzică din Ploieşti, la clasa vioară, iar tatal său cântă la chitară şi vocal de la vârsta de 14 ani, fără studii muzicale. Valentin a început să cânte de la 9 luni, când tatăl său i-a cumpărat o chitară de jucărie. După ce a terminat zece clase, pentru că tatăl nu putea să facă faţă cerinţelor unei familii cu şapte persoane, Valentin s-a angajat la un depozit de materiale, unde a lucrat doi ani. Tânărul s-a căsătorit la 19 ani şi are un copil de 2 ani, Dragoş-Andrei, pe care îl iubeşte foarte mult. După ce s-a născut copilul, băiatul s-a angajat la o spălătorie auto pentru un salariu mai bun.

<div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0ODY="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0ODY=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_dinu-valentin-canta-you-are-not-alone_13486.html">Romanii au talent</a></div> "La concurs m-am înscris după ce am văzut reclama la Pro TV. M-am gândit că poate o să câştig, şi aşa o să pot să-mi ajut familia şi să-mi cumpăr o casă. Pentru mine, o casă este foarte importantă pentru că acum locuim la socrii mei şi nu avem condiţii bune, iar bani de chirie nu am. Când am plecat la preselecţie, tatăl meu m-a susţinut foarte mult şi a mers cu mine peste tot, încurajându- mă să trec peste emoţii". Valentin a cântat pe scenă "Cât de frumoasă eşti", în preselecţii, iar în semifinală o melodie a lui Michael Jackson. El a fost primul în preferinţele românilor.

Luca Valentin din Braşov are 24 de ani, nu mai lucrează de 3 ani şi a investit tot ce avea în “flair bartender”- o practică nou apărută prin care barmanii distrează oaspeţii. El i-a distrat pe telespectatori şi a ieşit pe locul doi. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Valentin a făcut traininguri la Londra şi în Suedia unde a învăţat secretele mixării băuturilor. Barmanul a participat la 60 de competiţii naţionale şi internaţionale de flair. În ţara a câştigat de patru ori titlul de „Best Romanian Act" şi este triplu campion naţional „Bar Master Comeptition".

<div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0OTY="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0OTY=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_valentin-luca_13496.html">Romanii au talent</a></div>

La preselecţii, a păcălit juriul si publicul spunand ca va canta la pian cand de fapt el a inceput sa jongleze cu sticle, shakere şi pahare, uimind pe toata lumea cu dexteritatea lui. De altfel, dupa terminarea jongleriilor, el i-a oferit Andrei cocktailul pe care l-a preparat. Şi în semifinală a uimit juriul, oferindu-le tuturor o băutură delicioasă.

Felea Madalina sau Medea Felina a uimit juriul, publicul şi telespectatorii emisiunii Românii au talent. Ea a prezentat un nuăar spectaculos de gimnastică la bara. Ea speră ca gimnastica la bară să devină o disciplina olimpică. Medea a fost aleasă de juriu să meargă în finală, mai precis de către Andra şi Mihai Petre. Andi l-a preferat pe Alin Stanis.

<div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0OTU="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0OTU=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_medea-madalina-felea_13495.html">Romanii au talent</a></div> Madalina a practicat gimnastică artistică timp de şase ani, dar la vârsta de 12 ani a fost nevoită să renunţe din cauza unei accidentări. Visul ei de a participa la marile competiţii ale lumii a luat atunci sfârşit. Ea nu a renunţat însă la pasiunea ei şi speră ca într-o zi gimnastica la bară, un sport care necesită foarte multă forţă şi răbdare, să devină o disciplină olimpică.

În vârstă de 39 de ani, Alin Stanis este licenţiat în Stomatologie, facultate făcută la sfatul tatălui şi pe care nu a practicat-o niciodată, şi este administrator de patiserie.

Tânărul a crescut cu muzică clasică şi, deşi şi-a dori să ajungă în finala "Românii au talent", a ratat-o la mustaţă.

<div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0ODk="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0ODk=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_alin-stanis_13489.html">Romanii au talent</a></div>

Bunicul lui din partea tatălui era pompier la Opera Română din Timişoara şi obişnuia să îl ia cu el. Băiatului îi plăcea să se joace cu decorurile şi se urca tot timpul pe un cal alb care se afla acolo, iar seara urmărea din culise spectacolele. Aşa şi-a format gustul muzical şi dragostea pentru operă şi operetă.

După terminarea liceului, bunicul lui ar fi dorit ca băiatul să urmeze Teologia sau să devină cântăreţ de operă, dar tatăl a pus piciorul în prag şi a zis: "Trebuie să studiezi medicina!". Nu avea încredere că tânărul va putea să trăiască din muzică. Abia după moartea tatălui, în urmă cu 11 ani, bărbatul s-a reîntors la muzica de operă.

În finala "Românii au talent", care va avea loc pe 25 aprilie, s-au mai calificat Narcis Iustin Ianău, Trupa Ballance, Viorica şi Emil Luca, în prima semifinală, Ţuţu Adrian, Cristina şi Alina, şi Grupul Akika, în a doua semifinală, Ştefan Florescu, Cosmin Agache şi Rebeca Neacşu, în a treia semifinală.