ROMÂNII AU TALENT. Ştefan Florescu, Cosmin Agache şi Rebeca Neacşu, în finală

ROMÂNII AU TALENT. Ştefan Florescu, Cosmin Agache şi Rebeca Neacşu, în finală

Ştefan Florescu, adolescentul care face jonglerii cu mingea de fotbal, Cosmin Agache, băiatul care a învăţat beat-box după youtube, şi Rebeca, fetiţa care a uimit cu vocea ei, s-au calificat în finala concursului "Românii au talent", care va avea loc pe 25 aprilie.

Mihai Petre, preşedintele juriului de la "Românii au talent", a precizat şi la începutul şi la sfârşitul semifinalei: "E una dintre cele mai puternice semifinale, demnă de o finală".

Ştefan Florescu a ajuns finală, fiind primul în topul preferinţelor românilor. El s-a născut în data de 18 decembrie 1991 în Botoşani şi a impresionat juriul şi publicul de la “Românii au talent” cu momentul de freestyle footbal.

Tata – Florentin Florescu, în vârstă de 48 de ani, lucrează la ziarul Monitorul de Botoşani. Mama – Diana Florescu lucrează ca ziaristă la un ziar local din Slobozia. <div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzQ="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzQ=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_stefan-florescu_13474.html">Romanii au talent</a></div>

Ne puteți urmări și pe Google News

În finală a trecut şi botoşăneanul Agache Cosmin Cristian, de 14 ani, pasionat de beatbox, care s-a pregătit urmărind filmuleţe pe internet. El a reuşit să enerveze toata familia cu  faptul că făcea toata ziua prin casa: bum bum. În schimb, juriul a rămas uimit de talentul său şi de modul în care reuşeşte să scoata sunete clare şi extrem de diferite.  El a ajuns pe locul doi prin votul publicului.  <div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzI="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzI=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_cosmin-agache_13472.html">Romanii au talent</a></div>

Revelaţia serii a fost Maria Rebeca Neacşu, din Constanţa. Ea a fost aleasă de către juriu să intre în finală, în defavoarea lui Robo şi a prietenilor lui. Micuţa prinţesă de 7 ani care nu s-a tuns niciodată a impresionat publicul şi juriul cu o voce deosebită. Ea cântă de la vârsta de 3 ani, în corul de copii "Unison" din Braşov, unde a fost admisă cu notă maximă. Fetiţa studiază pianul de la 4 ani, iar cel mai mare admirator al ei este Sara, surioara sa de numai trei ani.

Maria Rebeca Neacşu este un copil cuminte cu un păr lung cârlionţat pe care îl are de când s-a născut, pentru că nu a fost tunsă niciodată. Ea a spus că: “Dacă o să-l tund nu o să mai fiu o prinţesă”. Talentul ei a uimit o sala întreaga şi l-a emoţionat foarte tare pe Mihai Petre, în ambele momente ale sale. A fost aplaudată minute în şir şi ovaţionată de o sală întreagă. În preselecţii ea a cântat piesa "Pie Jesu", iar în semifinală "Ave Maria". <div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NjY="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NjY=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_rebeca-neacsu-canta-ave-maria_13466.html">Romanii au talent</a></div>

Andra: "Eşti un copil minunat. Nu îmi vine să cred ce voce puternică ai şi ce inimă mare într-un copil atât de mic".

Atunci când Andi a făcut alegerea între cei doi, i-a promis lui Robo şi colegilor lui că va face tot posibilul pentru a reuşi pe această nişă. Trupă de street dance, Dance Fiction Crew (DFC) din Lugoj, cu Cristian Novac zis Robo au cucerit imediat juriul în preselecţii. Momentul lor a adus şi primele lacrimi, când Mihai Petre a sugerat ca pentru a ajunge în etapa următoare trupă să se prezinte cu doar trei din cei cinci membri. Despre Robo, Mihai Petre a spus că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge un mare star. Zis şi făcut. În ziua următoare, la preselecţii, s-au prezentat doar trei dintre ei şi au făcut spectacol. Dansul lor din semifinală a fost robotic, cu mişcări precise care au făcut senzaţie. <div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzM="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM0NzM=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object>Vezi mai multe pe <a href="http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_trupa-dfc_13473.html">Romanii au talent</a></div> Cristian Novac a început să fie pasionat de dans de la vârsta de 5 ani, când a descoperit muzica şi mişcările unice ale lui Michael Jackson. Pe lângă asta, a fost extrem de atras de electronică, pasiune moştenită de la tatăl său. În acest domeniu lucrează în prezent, fiind electronist de meserie, angajat ca depanator aparate electronice la o firmă producătoare de sisteme electronice de securitate. În finala "Românii au talent", care va avea loc pe 25 aprilie, s-au mai calificat Narcis Iustin Ianău, Trupa Ballance, Viorica şi Emil Luca, Ţuţu Adrian, Cristina şi Alina, şi Grupul Akikai.

5 milioane de români au urmărit spectacolul

Cea de-a treia semifinală a emisiunii “Românii au talent” a adunat în faţa micilor ecrane peste 5 milioane de români din întreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 22.18, când la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani ratingul ProTv ajungea la 26,4 puncte de rating şi cota de piaţă impresionantă de 64,8%.

Audienţa medie înregistrată în intervalul 20.29 – 00.14 a fost pe publicul din mediul urban de 19,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,7%, în timp ce Antena 1 obţinea de 6 ori mai puţin, adica 3,1 puncte de rating şi 7,4% cotă de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani ProTv a fost lider absolut de audienţă cu o medie de 18,8 puncte de rating şi 52,9% cotă de piaţă, în timp ce  Antena 1 obţinea doar 3,1 puncte de rating şi 8,7% cotă de piaţă.