Evenimentul Zilei > Monden > ”Românii au Talent” a avut clipe de suspans. Alexandra Dinu a spus adevărul
”Românii au Talent” a avut clipe de suspans. Alexandra Dinu a spus adevărul

”Românii au Talent” a avut clipe de suspans. Alexandra Dinu a spus adevărul

Momente de gelozie la emisiunea ”Românii au talent”. Alexandra Dinu nu s-a putut abține spunând că un concurent ar fi cântat dezinvolt, de fapt pentru Andra.

Alexandra Dinu a avut un moment de gelozie la ”Românii au Talent”. Clipele au avut loc după numărul unui concurent care le-a impresionat pe cele două jurate. El a strălucit nu doar cu vocea lui, ci și cu aspectul fizic.

Contabil și cântăreț de operă la ”Românii au Talent”

Sandro David Machado de Jesus este un contabil din Timișoara și fost cântăreț de operă. În acest mod se poate explica cum de vocea lui a făcut senzație la show-ul de talente.

Calitățile sale fizice nu au fost trecute cu vederea de către fetele de la masa juriului. Acestea nu și-au luat ochii de la el.  Chiar fosta soție a lui Adrian Mutu a glumit și a spus că acesta a cântat mai mult pentru Andra decât pentru ea, simțindu-se exclusă.

”Chiar m-am simțit exclusă”, a spus Alexandra Dinu

„Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă!”, s-a adresat  Alexandra Dinu către colega ei.

„M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţa şi este minunat pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult”, a spus Sandro după replica juratei, relatează DCNews.

”Românii au talent” – o emisiune deosebit de populară

”Românii au talent” este o emisiune de televiziune foarte populară. Ea a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

Varianta românească îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andi Moisescu. Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România: peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea.