Evenimentul Zilei > Monden > A luat Golden Buzz la Românii au Talent! „ Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții”
A luat Golden Buzz la Românii au Talent! „ Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții”

A luat Golden Buzz la Românii au Talent! „ Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții”

Elena Gatcin a reușit să ofere un moment inedit și emoționant la ultima ediție a emisiunii Românii au talent. Jurații au fost captivați de interpretarea artistei.

Luni seară, Elena Gatcin a făcut senzație pe scena de la Românii au talent. Interpretarea fără cusur, plină de emoție, i-a adus un Golden Buzz de la Andra, iar ceilalți jurați au avut doar cuvinte de laudă la adresa Elenei.

Vizibil emoționat de interpretarea Elenei Gatcin, Florin Călinescu a comparat prestația ei cu măreția piramidelor și a Cascadei Niagara.

„Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aici. Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții sau cascada…Să spui: băi, Niagaro, ce faci tu aici?…Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine”, a spus juratul.

„M-ai lăsat fără grai, cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva, pentru că am început să-l cânt cu fratele meu, când eram mici. Când văd un om atât de talentat, trebuie să-i recunosc meritele și nu am altfel cum decât să apăs acest buton. Îl meriți din plin. Mergi în semifinală!”

„Elena este talentată, muzicală, improvizează, este un om cu suflet muzical, simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o știm cu toții. A cântat-o și în stilul Aurei, și mai jazz și cu un simț muzical de n-aveai cum să reacționezi. Pur și simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu. E păcat să nu răsplătim oamenii ăștia care fac muzică de atâția ani”, a mai adăugat Andra.

M-a fermecat tot la Elena, de la apariție, la interpretare, la cum cânta la pian. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Femeia aceasta este divină. Dacă ar fi așa, după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de Românii au talent”, a comentat Andi Moisescu.

Cuprinsă de emoții, Elena Gatcin a mărturisit că nu se aștepta la asemenea complimente din partea juraților de la Românii au talent. „Eu am fost total surprinsă, mă așteptam la un da, doi, trei. Da, mulțumesc, la revedere… Nu credeam niciodată că o să fiu în postura asta”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.