Evenimentul Zilei > Actualitate > ROMÂNIA, sub COD GALBEN de NINSOARE. VEZI pe ce drumuri naționale se circulă cu dificultate
ROMÂNIA, sub COD GALBEN de NINSOARE. VEZI pe ce drumuri naționale se circulă cu dificultate

ROMÂNIA, sub COD GALBEN de NINSOARE. VEZI pe ce drumuri naționale se circulă cu dificultate

Centrul Infotrafic, din cadrul Poliției Române, avertizează că, în această după-amiază, traficul rutier se desfășoară în condiții de ninsoare pe mai multe drumuri naționale și europene, inclusiv pe autostrada A1.

Astfel, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate în judeţele Arad, Alba, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi. De asemenea, ninge abundent și pe tronsoanele Făget-Lugoj, Timişoara-Arad şi Pecica-Nădlac ale autostrăzii A1, unde se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe DN1 Braşov-Bucureşti se circulă îngreunat, pe tronsonul cuprins între staţiunile montane Predeal şi Sinaia, mai ales pe sensul de coborâre. Polițiștii le recomandă șoferilor să utilizeze ruta ocolitoare DN1A Săcele-Cheia-Ploieşti.

Totodată, Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor să evite deplasările, iar în situaţia în care este neapărat necesar să plece la drum, să se documenteze cu privire la starea carosabilului şi condiţiile meteo existente şi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: